Za kompanije

Ponudu za Vašu kompaniju napravićemo prema potrebama Vaših zaposlenih, kada zajedno utvrdimo koje ciljeve treba da postignemo njihovom obukom.

Ako je cilj poboljšanje komunikacije tako da Vaši zaposleni mogu da razgovaraju sa klijentima na stranom jeziku, program će biti baziran na izrazima koje često koristite u poslovnoj komunikaciji i situacijama u kojima se nalazite. Na primer, kurs poslovnog engleskog predviđen za knjigovodstvene agencije najčešće obuhvata poslovnu korespondenciju, razgovor sa klijentima, sastavljanje dokumentacije kao i stručnu terminologiju.

UPIS JE U TOKU!

Posetite nas za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499. Napravićemo najbolji kurs za vaše zaposlene!

Pogledajte neke modele održavanja nastave za koje se firme često odlučuju.

Grupna nastava

 • Dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta,
 • Jedna celina obuhvata 36 časova.
 • Mesečna cena za jednog polaznika je 3.900 dinara
 • Minimalan broj polaznika u grupi je četvoro.

Grupna nastava za troje polaznika

 • Osnovni paket: 15 časova u trajanju od 90 minuta.
 • Rad na svim jezičkim veštinama, akcenat je na veštini po Vašem izboru.
 • Program se pravi prema rezultatima koje želite da postignete.
 • Cena paketa: 29.900 dinara.

Individualna nastava za jednog ili dvoje polaznika

 • Osnovni paket: 10 časova u trajanju od 90 minuta.
 • Idealno za polaznike koji žele da rade na samo nekim jezičkim veštinama (na primer komunikaciji ili pisanju) ili da obogate svoj fond reči.
 • Cena paketa: 17.000 dinara.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Ovo su naši zadovoljni klijenti, pridružite im se!

Kursevi stranih jezika za kompanije

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Оставите одговор

Preporuke

Ako govorimo o školi My School – pričamo o napretku. Višegodišnja saradnja je pokazala da naše kolege koje pohađaju kurseve u ovoj školi jezika brzo napreduju bez obzira na to koji jezik učili. Ovo je rezultat predanosti predavača koji se prilagođavaju potrebama naših koleginica i kolega, kao i radnoj ali prijateljskoj atmosferi koja je zastupljena na časovima.
Tamara Obradović, ljudski resursi, Carlsberg d.o.o.
Učenje u opuštenoj atmosferi bez pritiska mi znatno pomaže i daje mi volju za učenjem. U školi My School obnovila sam moje davno stečeno znanje i naučila dosta toga bez prevelike muke. Profesorica je veoma strpljiva i temeljna, ume da motiviše, ohrabri i prenese znanje. Ovaj kurs bih preporučila svima zbog izuzetno korektnog odnosa zaposlenih, stručnosti i maksimalnog poštovanja učenika.
Snežana Čubrilo, ekonomista, Agrolek
Profesorica je veoma strpljiva i prijatna. Na zanimljiv način prenosi znanje i često se vraća na nešto što smo ranije učili da bi nam pomogla da savladamo gradivo. Meni je veoma važna bila fleksibilnost škole i profesora kada su termini u pitanju, zbog mog posla. Preporučio bih ovaj kurs zato što se radi na zanimljiv način i gradivo može lako da se savlada.
Aleksandar Ilić, menadžer, Manual