Utisci naših polaznika

Prezadovoljna sam i školom i nastavnicom. Časovi su uvek puni smeha, a uz to smo puno toga i naučili. Stekla sam nove prijatelje i jedva sam dočekala septembar da nastavimo dalje sa učenjem. Svakom bih preporučila da se upiše, nikad nije kasno. Kritiku nemam, sve pohvale.

- Marija Stanišić, engleski za seniore

Cela moja grupa seniora i ja veoma smo zadovoljni načinom na koji profesorica obrađuje i prilagođava gradivo. Usvajanje gradiva je postepeno, a časovi su prijatni i zabavni. Cela grupa je stekla znanje kojim smo zadovoljni i nameravamo da nastavimo i dalje.

- Blaženka Kaldesić, engleski za seniore

Nikada se nisam toliko radovala časovima kao ove godine. Pozitivna energija profesorice, njena iskrena posvećenost, strpljenje i fokusiranost na svakog pojedinačno prevazišla je sva naša očekivanja! Svi smo nastavili u septembru, a bez nje ne verujem da bi bilo tako! Hvala na ovako uspešnoj i zanimljivoj godini!

- Vladislava Atanacković, engleski za seniore

Ono najvrednije na ovom kursu je praktično znanje koje sam stekao. Profesori su korektni i veoma profesionalni. Za svaku preporuku.

- Momčilo Stojanović, mađarski

Zaista sam zadovoljan znanjem koje sam stekao na ovom kursu. Program je dobar i obuhvata sve ono što mi je bilo potrebno za razgovor u Konzulatu. Preporučio bih ovaj kurs zato što se mađarski progovori za četiri meseca. Profesori su odlični, posvećeni su i stvarno se trude.

- Boris Kalember, mađarski

Upisala sam FCE kurs pre dve godine. Najviše smo vežbali konverzaciju i završili kurs veoma uspešno. FCE sam položila sa najvišom ocenom, a vesela atmosfera i prijatno okruženje u školi su me motivisali da upišem i španski. Sada sam u početničkoj grupi i mislim da ostali polaznici i ja, zahvaljujući profesorici Jovani, veoma brzo napredujemo.

- Anja Berić, student

Najviše mi se dopalo to što je kurs prilagođen mojim godinama. Sve u školi je zadovoljilo moja očekivanja. Profesori su veoma korektni, prijatni i u svakom trenutku spremni da objasne. Strpljivi su i sa lijepim manirima. Vrlo rado bih preporučila ovaj kurs i mlađima i starijima. Došla sam sa ubjeđenjem da ću vrlo teško savladati početni engleski, ali.... srećom nije bilo tako.

- Jasminka Karađinović, engleski za seniore

Izuzetno profesionalni, kako gazdarica tako i svi zaposleni. Dočekali su me sa osmehom i razumevanjem, uspešno preneli svoje znanje na mene, i ispratili sa lepim rečima podrške. Od tri škole koje sam promenila, ova je najbolja i ima svaku moju preporuku. Svaka čast vašem timu i samo tako nastavite.

- Saša Lacković

Časovi su za mene prilika da što više pričam na engleskom, naučila sam dosta novih reči. Profesorica je odlična, dopada mi se što me ispravlja kad nešto pogrešim. Preporučila bih ovaj kurs svima zato što može dosta da se nauči i da se razbije trema.  

- Svetlana Ormanović, student

Zaista sam zadovoljna znanjem koje sam stekla na ovom kursu  i napretkom koji sam postigla. Profesorica Ani je sjajna, svaki čas učini zanimljivim i zainteresuje nas za gradivo, podstiče nas da učimo i da ne odustajemo kada pomislimo da je teško. Preporučila bih ovaj kurs svima koji žele da na zanimljiv način nauče nemački jezik.

- Nataša Mirkov

Pre ovog kursa nisam imala nikakvo predznanje tako da sam zaista zadovoljna napretkom, a najviše mi se sviđaju časovi konverzacije. Profesorica je ljubazna, prijatna i dosta nam izlazi u susret. Kurs je zanimljiv, mnogo smo naučili i preporučila bih ga svima koji žele da progovore ruski jezik.

- Aleksandra Šteh, student

Prezadovoljna sam školom, uvek me dočekaju sa osmehom. Profesorica je fantastična, sat i po vremena prođe začas. Odličan program, ne gubi se vreme na nepotrebne stvari. Puno pažnje poklanjaju konverzaciji i ponavljanju naučenog. Jako mi pomaže to što me profesorica i njeni učenici koji su već prošli na intervjuu motivišu da što brže naučim jezik.

- Aleksandra Prunić, mađarski