loader image

Nastava za decu

Želite da vaše dete progovori i zavoli ENGLESKI ili NEMAČKI jezik?

Znate da deca brzo uče, možda i vaš mališan gleda crtaće na engleskom ili nemačkom, ali niste sigurni kako da savlada osnove stranog jezika na najbolji način?

KAKO UČE NAŠI MALIŠANI?

  • Usvajaju jezik na prirodan način, uz programe prilagođene njihovom uzrastu
  • Kreativne RADIONICE: Učimo engleski/nemački dok kuvamo, pravimo igračke ili plešemo.
  • Rad u malim grupama, nastavu vode kreativni profesori sa dugogodišnjim iskustvom

UPIS JE U TOKU! NEKA VAŠE DETE RASTE SA NAMA! 

Prijavi se
Opis

Svaki čas je osmišljen tako da deca uživaju u zabavnim aktivnostima i kroz njih savladaju strani jezik.  Dovedite dete na promo čas i uverite se i sami! 

Deca koja rano krenu sa učenjem jezika imaju značajnu prednost i kasnije sa lakoćom prate nastavu u školi. Neka vaše dete počne sa učenjem na vreme!

Posetite nas između 14h i 21h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

Naši programi su ”tailor-made” odnosno po meri vašeg deteta. To znači da pratimo napredak deteta i unosimo nove sadržaje i aktivnosti u nastavu da bismo mu pomogli da što brže i prirodnije savlada strani jezik.

Delovi mozga koji su važni za učenje, memorisanje i povezivanje podataka razvijaju se intenzivno do sedme godine života, tako da je veoma važno da se u ovom periodu aktivnostima i vežbama maksimalno podstakne razvoj potencijala deteta Između 8. i 12. godine  se formira 20% veza među nervnim ćelijama, a zatim se ovaj proces znatno usporava. Ovaj period je možda i presudan za uspeh vašeg deteta kasnije, u školi i izabranoj profesiji.

Nastava stranih jezika sjajan način da se unaprede potencijali dece, da se ona ohrabre da izraze svoju prirodnu radoznalost i želju za učenjem.

Izaberite kurs koji vas zanima i prijavite vaše dete.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite na 021 6341 626 ili 062 788 499.