Nastava za decu

Želite da vaše dete progovori i zavoli ENGLESKI ili NEMAČKI jezik?

Znate da deca brzo uče, možda i vaš mališan gleda crtaće na engleskom ili nemačkom, ali niste sigurni kako da savlada osnove stranog jezika na najbolji način?

Kako uče naši mališani?

  • Usvajaju jezik na prirodan način, uz programe prilagođene njihovom uzrastu
  • Kreativne RADIONICE: Učimo engleski/nemački dok kuvamo, pravimo igračke ili plešemo.
  • Rad u malim grupama, nastavu vode kreativni profesori sa dugogodišnjim iskustvom

UPIS JE U TOKU! NEKA VAŠE DETE RASTE SA NAMA!

Svaki čas je osmišljen tako da deca uživaju u zabavnim aktivnostima i kroz njih savladaju strani jezik.  Dovedite dete na promo čas i uverite se i sami!

 

 

Deca koja rano krenu sa učenjem jezika imaju značajnu prednost i kasnije sa lakoćom prate nastavu u školi. Neka vaše dete počne sa učenjem na vreme!

Posetite nas između 14h i 21h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

Naši programi su ”tailor-made” odnosno po meri vašeg deteta. To znači da pratimo napredak deteta i unosimo nove sadržaje i aktivnosti u nastavu da bismo mu pomogli da što brže i prirodnije savlada strani jezik.

Delovi mozga koji su važni za učenje, memorisanje i povezivanje podataka razvijaju se intenzivno do sedme godine života, tako da je veoma važno da se u ovom periodu aktivnostima i vežbama maksimalno podstakne razvoj potencijala deteta.  Između 8. i 12. godine  se formira 20% veza među nervnim ćelijama, a zatim se ovaj proces znatno usporava. Ovaj period je možda i presudan za uspeh vašeg deteta kasnije, u školi i izabranoj profesiji.

Nastava stranih jezika sjajan način da se unaprede potencijali dece, da se ona ohrabre da izraze svoju prirodnu radoznalost i želju za učenjem.

Izaberite kurs koji vas zanima i prijavite vaše dete.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke