loader image

Priprema za TOEFL ispit

Želite da studirate ili radite u inostranstvu? Potreban vam je dokaz o vašem znanju engleskog jezika? Priprema za TOEFL je najbrži način da unapredite svoje znanje i postignete visok broj poena na ispitu.

UPIS U TOKU!

DOĐITE DA VAM POMOGNEMO DA POLOŽITE TOEFL IZ PRVE.

Prijavi se
Opis

Posetite nas između 14h i 20h za više informacija ili nas pozovite na 021 401 226, 062 788 499.

Na TOEFL ispitu ne dobijate ocenu, nego broj poena koji pokazuje koliko dobro znate engleski. Ovaj broj poena je zapravo procena vašeg znanja.

Prvi korak je da proverite koji broj poena vam treba. To će vam reći na fakultetu gde se prijavljujete za master ili vaš poslodavac, ako idete da radite.

Kliknite OVDE i pročitajte više o TOEFL poenima.

Da se vratimo na pripremu za ispit.

Sama priprema za TOEFL obuhvata 10 individualnih časova. Ako je vaše znanje već na nivou koji se traži, 10 individualnih časova je dovoljno za pripremu (to ćemo proveriti ulaznim testom). Ako vam je potreban viši nivo znanja, prvo ćete odslušati razliku individualno ili u grupi.

Priprema za TOEFL će značajno povećati vaš broj poena na ispitu. Na primer, ako je vaš nivo znanja B2, bez pripreme dobićete između 55 i 65 poena. Sa pripremom, vaš rezultat će se povećati i na 85 poena.

Priprema je ciljana, od prvog časa se fokusiramo na TOEFL test. Naučićemo vas kako da pristupite različitim delovima testa i na šta tačno da obratite pažnju da biste dobili maksimalan rezultat.

Radićete testove iz prethodnih rokova, tako ćemo proveriti vaše rezultate na svim delovima testa i unaprediti vaše znanje tamo gde je to još potrebno. Znaćete tačno šta vas očekuje na testu i imaćete dovoljno vremena da naučite sve što treba.

Individualna nastava je dva puta efikasnija od grupne ako se spremate za TOEFL, zato što ćete unaprediti upravo one jezičke veštine koje su vama potrebne.

Kod grupne nastave nije moguća tako precizna i efikasna priprema. Ovde se profesor posvećuje samo vama i za 10 časova savladaćete sve što vam treba.

Ako niste sigurni koji je vaš nivo znanja, posetite nas između 14h i 20h da uradimo testiranje i dogovorimo se oko početka nastave. Veći deo testa možete uraditi i OVDE.

Nastavu možete slušati u školi ili online.

Cenovnik

ČAS 90 MIN

PAKET – 10 ČASOVA SA POPUSTOM

   

2.800 dinara

26.500 dinara

   

*Ukoliko uplaćujete 10 časova odjednom, dobijate popust na ukupan iznos. Na primer, ukupna cena za 10 časova je umesto 28.000 dinara, 26.500 dinara.

KAKO ĆETE UČITI?

  • Od samog početka fokusiraćete se na TOEFL ispit
  • Profesor prati vaš napredak i usmerava vas da što brže i kvalitetnije savladate gradivo
  • Sve što teorijski naučite, odmah ćete primeniti u praksi.

Pored nastave u učionici, naši polaznici imaju besplatnu online podršku 24/7 na našem Youtube kanalu. Tamo ćete naći mnoge korisne stvari, od objašnjenja raznoraznih gramatičkih začkoljica kao što su Present Perfect i članovi, do korisnih fraza koje možete provežbati dok slušate snimak i odmah upotrebiti u govoru.

Online nastava preko Youtuba odlično nadopunjuje nastavu sa profesorom, ako želite da opet preslušate neka gramatička objašnjenja ili se prisetite fraza, možete se uvek vratiti na naš kanal.

Kliknite OVDE i zapratite nas.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 401 226 ili 062 788 499.