loader image

Priprema za IELTS ispit

Želite da studirate ili radite u inostranstvu? Potreban vam je dokaz o vašem znanju engleskog jezika? Priprema za IELTS je najbrži način da unapredite svoje znanje i postignete visoku ocenu na ispitu.

Šta je IELTS ispit? Klikni OVDE i pročitaj više.

UPIS U TOKU!

DOĐITE DA VAM POMOGNEMO DA POLOŽITE IELTS IZ PRVE.

Prijavi se
Opis

Posetite nas između 14h i 20h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

Na IELTS ispitu ne postoji prolazna ocena, zato što to nije ispit koji možete da položite ili padnete. Dobijate ocenu koja pokazuje koliko dobro znate engleski. Od vašeg poslodavca ili fakulteta na kojem ćete studirati zavisi koja ocena vama treba.

Dakle, prvi korak je da proverite koji ocena vam treba. Ako želite da imigrirate, u ambasadi te zemlje reći će vam koja ocena se traži.

Kliknite OVDE i pogledajte koju ocenu možete dobiti sa vašim nivoom znanja.

Da se vratimo na pripremu za ispit.

Sama priprema za IELTS obuhvata 10 individualnih časova. Ako je vaše znanje već na nivou koji se traži, 10 individualnih časova je dovoljno za pripremu (to ćemo proveriti ulaznim testom).

Ako vam je potreban viši nivo znanja, prvo ćete odslušati razliku individualno ili u grupi.

Priprema za IELTS će značajno povećati vašu ocenu na ispitu. Na primer, ako je vaš nivo znanja B2, bez pripreme dobićete ocenu 5 ili 5.5. Sa pripremom, stići ćete i do 6.5.

Priprema je ciljana, od prvog časa se fokusiramo na IELTS test. Naučićemo vas kako da pristupite različitim delovima testa i na šta tačno da obratite pažnju da biste dobili maksimalan rezultat.

Radićete testove iz prethodnih rokova, tako ćemo proveriti vaše rezultate na svim delovima testa i unaprediti vaše znanje tamo gde je to još potrebno.

Znaćete tačno šta vas očekuje na testu i imaćete dovoljno vremena da naučite sve što treba.

Individualna nastava je dva puta efikasnija od grupne ako se spremate za IELTS, zato što ćete unaprediti upravo one jezičke veštine koje su vama potrebne.

Kod grupne nastave nije moguća tako precizna i efikasna priprema. Ovde se profesor posvećuje samo vama i za 10 časova savladaćete sve što vam treba.

Posetite nas između 14h i 20h da uradimo testiranje i dogovorimo se oko početka nastave. Prvi deo testa možete uraditi i OVDE.

Nastavu možete slušati u školi ili online.

Cenovnik

ČAS 90 MIN

PAKET – 10 ČASOVA SA POPUSTOM

   

2.200 dinara

20.500 dinara

   

*Ako uplaćujete 10 časova odjednom, dobijate popust na ukupan iznos. Na primer, ukupna cena za 10 časova je umesto 22.000 dinara, 20.500 dinara.

KAKO ĆETE UČITI?

  • Od samog početka fokusiraćete se na IELTS ispit
  • Profesor prati vaš napredak i usmerava vas da što brže i kvalitetnije savladate gradivo
  • Sve što teorijski naučite, odmah ćete primeniti u praksi.

Pored nastave u učionici, naši polaznici imaju besplatnu online podršku 24/7.

Na našem Youtube kanalu naći ćete mnoge korisne stvari, od objašnjenja raznoraznih gramatičkih začkoljica kao što su Present Perfect i članovi, do korisnih fraza koje možete provežbati dok slušate snimak i odmah upotrebiti u govoru.

Online nastava preko Youtuba odlično nadopunjuje nastavu sa profesorom, ako želite da opet preslušate neka gramatička objašnjenja ili se prisetite fraza, možete se uvek vratiti na naš kanal.

Kliknite OVDE i zapratite nas.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite na 021 6341 626 ili 062 788 49.