loader image

Priprema za FCE i CAE ispit

Želite da položite FCE ili CAE ispit? Planirate da studirate ili radite u inostranstvu i potreban vam je dokaz koliko dobro znate engleski?

Ili jednostavno želite da dobijete međunarodno priznatu diplomu zato što znate njenu vrednost danas? Cambridge ispiti su sjajno rešenje za vas!

Šta su FCE i CAE ispiti? Kliknite OVDE i pročitajte više.

Priprema za polaganje Cambridge ispita (FCE ili CAE) traje dva semestra.

Prijavi se
Opis

Šta ćete naučiti? Obnovićete gramatiku, naučiti veliki broj reči i fraza koje su potrebne na B2 (FCE) ili C1 (CAE) nivou.

U toku kursa usavršićete sve jezičke veštine (slušanje, čitanje, pisanje, govor) pomoću vežbi koje su istog tipa kao na ispitu, tako da se u toku celog kursa fokusirate na FCE (CAE) ispit.

Na poslednjem delu kursa radićete testove iz prethodnih rokova. Tako ćemo proveriti vaše rezultate na svim delovima testa i unaprediti vaše znanje tamo gde je to još potrebno. Znaćete tačno šta vas očekuje na testu i imaćete dovoljno vremena da naučite sve što treba.

UPIS U TOKU!

Dođite da vam pomognemo da položite ispit iz prve.

Posetite nas između 14h i 21h za više informacija ili nas pozovite na 021 401 226, 062 788 499.

Nastava se održava dva puta nedeljno po 90 minuta, u grupama do osam polaznika, a prvi čas je besplatan. Možete se prijaviti za ispit preko naše škole, a sertifikati stižu na školu.

Na prvom času ćemo se dogovoriti oko stalnih termina.

PRIPREMA ZA POLAGANJE FCE ISPITA

Redovna cena

5.900 dinara

Studentski, porodični popust

5.500 dinara

 

PRIPREMA ZA POLAGANJE CAE ISPITA

Redovna cena

5.900 dinara

Studentski, porodični popust

5.500 dinara

*cene su na mesečnom nivou

Cena obuhvata:

  • upis na kurs
  • ulazno testiranje
  • pohađanje nastave
  • pomoć profesora ako propustite čas
  • završni ispit

Sarađujemo sa Britanskim savetom od osnivanja škole i član smo njihovog Addvantage programa. To znači da ćete dobiti i popust ako prijavite FCE ili CAE ispit preko naše škole.

 

Ako želite da osvežite svoje znanje, provežbajte engleski na našem Youtube kanalu. Tamo ćete naći mnoge korisne stvari, od objašnjenja raznoraznih gramatičkih začkoljica kao što su Present Perfect i članovi, do korisnih fraza koje ćete uvežbati dok slušate snimak i možete ih odmah upotrebiti.

Online nastava preko Youtuba odlično nadopunjuje nastavu sa profesorom, ako želite da opet preslušate neka gramatička objašnjenja ili se prisetite fraza, možete se uvek vratiti na naš kanal.

Kliknite OVDE i zapratite nas.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 401 226 ili 062 788 499.