loader image

English for medical professionals

 

Prijavi se
Opis

Kao profesor engleskog jezika, već nekoliko godina pomažem posvećenim zdravstvenim radnicima da unaprede svoj engleski i tako poboljšaju svoje rezultate na poslu ili otvore sebi nove poslovne mogućnosti.

Uvidela sam da opšti kursevi nisu dovoljni ako želite da pričate sa pacijentima na engleskom, izrazite svoje mišljenje na sastancima ili da održite prezentaciju.

Ako ste već učili engleski jezik, shvatili ste da redovni kursevi nisu rešenje za vaše profesionalne potrebe, zato što program ne obuhvata razgovor sa pacijentom ili kolegom na engleskom, niti će vam pomoći da pripremite prezentaciju.

 

 

Drugi problem je to što učenje može da potraje godinama zato što učite sve po redu, dakle vaši napori nisu fokusirani na ono što je vama kao zdravstvenom radniku potrebno.

Daću vam jedan primer iz vaše struke. Ako imate pacijenta sa nedostatkom gvožđa, sigurno mu nećete prepisati samo multivitamine, jer ta doza gvožđa nije dovoljna u njegovom slučaju. Daćete mu preparate sa gvožđem i eventualno dodatne suplemente da poboljšate efekat gvožđa.

Slično je sa učenjem engleskog jezika. Vama kao medicinskom radniku je potreban vokabular iz vaše struke, specifične fraze koje se koriste sa pacijentima, na sastancima sa medicinskim osobljem, prilikom držanja prezentacija na engleskom jeziku. Veoma je važno i da znate da napišete poslovni mejl koji će ostaviti odličan utisak, tako da možete da se izrazite sa lakoćom u bilo kojoj profesionalnoj situaciji.

Tako je nastao moj program Medicinski engleski, namenjen posvećenim medicinskim radnicima koji žele da unaprede svoju komunikaciju na engleskom i da se sa lakoćom izraze u različitim profesionalnim situacijama.

Kliknite ispod i preuzmite moju e-knjigu:

How to Level Up Your English in 10 weeks and Boost Your Medical Career

 

 

Ako se bavite medicinom i osećate da vaš engleski još uvek nije dovoljno dobar, ako vam je teško da pričate sa pacijentima na engleskom, da učestvujete na sastancima ili pripremite prezentaciju, moj program Medicinski engleski će vam pomoći da unapredite svoje komunikacijske veštine na engleskom i budete zadovoljni svojim znanjem.

Ako želite da saznate više o programu, kliknite ovde i zakažite besplatnu konsultaciju sa mnom.

Biće mi zadovoljstvo da odgovorim na sva vaša pitanja.