loader image

Letnja škola engleskog

Da li vam se čini da učite engleski ceo život, a i dalje ne možete da progovorite? Imate blokadu kada treba da pričate u svakodnevnim situacijama? Ne vredi ni što znate gramatička pravila jer ne možete da ih primenite u govoru?

Iskoristite leto da savladate engleski i pružite sebi nove mogućnosti. Znanje jezika otvoriće vam mnoga vrata. Možda želite da dobijete bolji posao, studirate ili radite u inostranstvu? Ili da putujete? Ili nešto drugo, što samo vi znate. Znanje engleskog će vam pomoći da napravite prvi korak i ostvarite svoje želje.

Na letnjem kursu konverzacije naučićete:

  • Preko 100 fraza koje su neophodne u svakodnevnim situacijama da biste pričali engleski sa lakoćom.
  • Kako da tečno pričate sa strancima, budućim poslodavcem ili poslovnim partnerima i da koristite engleski kad god vam zatreba.
  • Kako da upotrebite znanje koje već imate, da sve te reči, izraze i pravila koja ste nekad ranije naučili zaista i koristite u govoru.

Često nam dolaze polaznici koji već dugo uče engleski, ali imaju pasivno znanje, ne mogu da ga iskoriste i još ne pričaju tečno. Ovde ćete naučiti kako da vaše pasivno znanje pređe u aktivno i duplo brže ćete progovoriti engleski.

Mnogo brže ćete progovoriti engleski ako počnete da koristite reči čije značenje već znate, nego ako se oslonite samo na učenje novih reči.

Ako već dugo učite engleski i još ga ne govorite tečno, možda se pitate da li je uopšte moguće da progovorite. Apsolutno je moguće, ali samo ako jezik učite na aktivan način, kroz razgovor. I ako počnete da koristite reči čije značenje znate, ali još nemate naviku da ih koristite u govoru.

UPIS U TOKU! DOĐITE DA VAM POMOGNEMO DA DUPLO BRŽE PROGOVORITE ENGLESKI

Prijavi se
Opis

KAKO ĆETE UČITI?

  • Kroz razgovor sa ostalim polaznicima i profesorom. Na kursu konverzacije je jedan jedini cilj – pričati što više!
  • Često u parovima, da biste postigli maksimalne rezultate
  • Sve što naučite odmah ćete primeniti u praksi.
  • Svaki čas je posvećen jednoj temi. Teme biramo prema vašim interesovanjima.

CENOVNIK

VRSTA KURSA

REDOVNA CENA

STUDENTSKI POPUST

PORODIČNI POPUST

Letnja škola

3.990 dinara

3.650 dinara

3.650 dinara

 

Letnja škola engleskog traje mesec dana i počinje 1. jula.

Prvi čas je besplatan.

Na našem Youtube kanalu možete da besplatno provežbate engleski. Tamo ćete naći mnoge korisne stvari, od objašnjenja raznoraznih gramatičkih začkoljica kao što su Present Perfect i članovi, do korisnih fraza koje ćete uvežbati dok slušate snimak i možete ih odmah upotrebiti.

Online nastava preko Youtuba odlično nadopunjuje nastavu sa profesorom, ako želite da opet preslušate neka gramatička objašnjenja ili se prisetite fraza, možete se uvek vratiti na naš kanal.

Kliknite OVDE i zapratite nas.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.