loader image

Engleski za seniore

Želite da progovorite ili poboljšate svoj engleski, ali se plašite da je u vašim godinama to preteško? Želite da kurs bude po vašoj meri i da učenje jezika bude prijatno iskustvo?

Godine nisu prepreka za učenje stranog jezika, naprotiv naučnici su dokazali da je mozak starijih ljudi sporiji zbog veće količine informacija, ali ne i slabiji. Pored toga, odrasli dvojezični ljudi bolje pamte i brže razmišljaju.

Učenje engleskog jezika je i prijatno iskustvo, možete da razmenite mišljenja sa vašim vršnjacima i naučite nešto novo u lepoj atmosferi. Naučite engleski da biste mogli da komunicirate na putovanjima ili sa vašim bližnjima iz inostranstva koji ne govore dobro srpski.

Prijavi se
Opis

Mi profesori engleskog jezika možemo dosta da naučimo od naših starijih polaznika. Pošto imate dosta životnog iskustva, na času uvek vodimo zanimljive razgovore, a zahvaljujući vašim sugestijama stalno unapređujemo naš program za seniore.

Nedavno nam je jedan naš polaznik, profesor matematike u penziji, svojim utiscima i predlozima pomogao da dodatno unapredimo ovaj kurs, da izaberemo teme koje su vama zanimljive, a preskočimo suvišna gramatička pravila i nepotreban vokabular. Dođite na besplatan promo čas i prenesite nam vaše utiske!

 

PO ZAVRŠETKU KURSA ĆETE

 

  • Mnogo lakše i brže izgovarati nove reči i praviti složenije rečenice. Već nakon mesec dana primetićete da bolje vladate engleskim nego ranije.
  • Sa lakoćom koristiti engleski u svakodnevnim situacijama. Teme na časovima su prilagođene vašim interesovanjima, a jedan čas mesečno posvećen je isključivo komunikaciji da biste se ohrabrili da pričate na engleskom i stekli rutinu.
  • Brzo ćete se setiti korisnih fraza koje ste naučili kad god vam to zatreba. Sledeći put kada vam se unuci obrate na engleskom ili vas neki turista zamoli za pomoć, bićete ponosni koliko znate.

Kurs engleskog jezika za seniore se održava dva puta nedeljno po 75 minuta, a prvi čas je promotivni. Nastava traje četiri meseca, nakon završetka kursa možete nastaviti na napredni kurs koji takođe traje četiri meseca. Na prvom promotivnom času se dogovaramo oko stalnih termina.

Mesečna cena je 3.500 dinara. 

Ako vaša grupa kreće sa nastavom u maju ili junu, imaćete časove do kraja jula, u avgustu pravimo pauzu i nastavljate sa nastavom u septembru. 

 

Na našem Youtube kanalu možete da besplatno provežbate engleski. Tamo ćete naći mnoge korisne stvari, od objašnjenja raznoraznih gramatičkih začkoljica kao što su Present Perfect i članovi, do korisnih fraza koje ćete uvežbati dok slušate snimak i možete ih odmah upotrebiti.

Online nastava preko Youtuba odlično nadopunjuje nastavu sa profesorom, ako želite da opet preslušate neka gramatička objašnjenja ili se prisetite fraza, možete se uvek vratiti na naš kanal.

Kliknite OVDE i zapratite nas.

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.