loader image

Poluindividualna nastava iz španskog jezika

Želite da učite španski jezik, ali vam ne odgovara rad u grupi? Mislite da biste brže napredovali uz individualne časove i želite da pohađate nastavu sa još jednom osobom?

UPIS JE U TOKU! DOĐITE DA VAS NAUČIMO ŠPANSKI!

Prijavi se
Opis

Posetite nas za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

U ponudi imamo časove u trajanju od 90 minuta. Dogovaramo se sa vama oko termina, moguće je zakazati čas u bilo koje doba dana, uključujući i vikend. Možemo da radimo sa vama po našem redovnom programu, a moguće je i uključiti termine iz oblasti koja vas interesuje (na primer vezano za vaš posao ili studije).

Nastava obuhvata rad na sve četiri jezičke veštine, na čitanju, pisanju, slušanju i govoru, a najviše pažnje se poklanja govoru, zato što je većini polaznika najpotrebnija pomoć profesora baš kada je komunikacija u pitanju.

Naši individualni programi su u potpunosti ”tailor-made” odnosno prilagođeni vašim potrebama. To znači da pratimo vaš napredak i u dogovoru sa vama unosimo nove sadržaje i aktivnosti u nastavu da bismo vam pomogli da što brže i prirodnije savladate španski jezik.

   

Čas 90 min

2.200 dinara

*Cena je za dve osobe, dakle deli se na dva

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite na 021 6341 626 ili 062 788 499.