loader image

Ruski jezik

Želite da krenete sa učenjem ruskog jezika, ali niste sigurni koji način je najbolji za vas? Već ste učili ruski, ali nikako da progovorite?

Ruski jezik je ponovo postao veoma popularan u poslednjih nekoliko godina. Ovaj predivni jezik će vam koristiti ako planirate da radite u nekoj od ruskih kompanija ili jednostavno želite da savladate još jedan strani jezik. Na časovima se dosta bavimo ruskom kulturom i običajima, na taj način učenje jezika postaje još lepše i zabavnije.

Bez obzira da li želite da pohađate časove ruskog jezika u grupi ili vam više odgovara individualna nastava za jednu ili dve osobe, tu smo da vam ponudimo kurs po vašoj meri.

UPIS U TOKU!

DOĐITE DA VAS NAUČIMO RUSKI ILI DA VAM POMOGNEMO DA GA SAMI NAUČITE

Prijavi se
Opis

Posetite nas za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499. Naći ćemo najbolji kurs za vas!

RUSKI JEZIK – MY SCHOOL

Naši programi su ”tailor-made” odnosno pravljeni su po vašoj meri. To znači da pratimo vaš napredak i u dogovoru sa vama unosimo nove sadržaje i aktivnosti u nastavu da bismo vam pomogli da što brže i prirodnije savladate ruski jezik.

Description: Milioner

Kurs je baziran na savremenim metodama učenja, a nastava je organizovana u četiri nivoa:

  • A1 Osnovni
  • A2 Srednji
  • B1 Viši
  • B2 Konverzacijski.

Na početnom nivou ovladavate  ruskim  jezikom na osnovnom nivou komunikacije.

Na srednjem i višem nivou  razvijaju se  govorne sposobnosti u sferi svakodnevnog opštenja i produbljuje se prethodno stečeno znanje.

Mnogo vežbe, aktivno učešće na času, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom napretku u učenju ruskog jezika.

Na ovoj strani naći ćete različite kurseve ruskog koje imamo u ponudi. Izaberite kurs koji vas zanima i prijavite se.

Ako niste sigurni koji je vaš nivo znanja, dođite na testiranje između 16h i 21h, nije potrebno zakazati. Čekamo vas!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.