loader image

Nemački za dve osobe

Ako želite da naučite nemački, ali se ne osećate prijatno u grupi, a nećete ni da idete na časove sasvim sami, najviše će vam odgovarati nastava za dve osobe. Povedite prijatelja, devojku, muža ili sestru i upišite se zajedno na kurs nemačkog.

Kod individualnih časova sami birate termine i tempo nastave, možete i da menjate vreme od časa do časa ako vam je teško da nađete stalni termin.
Program pravimo po vašoj meri, možemo da uključimo i stručne izraze koji će vam trebati na fakultetu ili poslu i da stavimo akcenat na ono što je vama najvažnije, na primer komunikaciju.
Naše iskustvo je pokazalo da ljudi koji uče jezik sa bliskom osobom napreduju brže jer imaju dosta zajedničkih tema pa bolje komuniciraju na času. I često uče zajedno kod kuće, uz kafu. 

UPIS JE U TOKU! DOĐITE DA VAS NAUČIMO NEMAČKI!

Prijavi se
Opis

Posetite nas za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

Časovi traju 90 minuta, dogovaramo se sa vama oko termina, moguće je zakazati čas u bilo koje doba dana, uključujući i vikend.

 

U toku kursa savladaćete sve veštine koje su vam potrebne, čitanje, pisanje, slušanje i govor, a najviše pažnje poklanjamo govoru, da biste što pre progovorili nemački.

Naši individualni programi su u potpunosti ”tailor-made” odnosno po vašoj meri. To znači da pratimo vaš napredak i u dogovoru sa vama unosimo nove sadržaje i aktivnosti u nastavu da bismo vam pomogli da što brže i prirodnije savladate nemački jezik.

 

CENOVNIK

   

Čas u trajanju od 90 min

2.200 din

*Cena je za dve osobe, dakle deli se na dva

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.