loader image

Italijanski jezik

Zelite da krenete sa učenjem italijanskog jezika, ali niste sigurni koji način je najbolji za vas? Već ste učili italijanski, ali nikako da progovorite?

Italijanski jezik je za mnoge najlepši na svetu i većina ljudi ga uči iz zadovoljstva. Takođe mnogi od naših polaznika su stečeno znanje iskoristili tako što su se zaposlili u italijanskim firmama ili proveli nekoliko meseci u Italiji radeći sezonske poslove. U poslednje vreme dosta studenata se odlučuje da nastavi studiranje u Italiji.

UPIS JE U TOKU! DOĐITE DA VAS NAUČIMO ITALIJANSKI!

Prijavi se
Opis

Posetite nas između 16h i 21h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499. Naći ćemo najbolji kurs za vas!

Naši programi su ”tailor-made” odnosno prilagođeni vašim potrebama. To znači da pratimo vaš napredak i u dogovoru sa vama unosimo nove sadržaje i aktivnosti u nastavu da bismo vam pomogli da što brže i prirodnije savladate italijanski jezik.

 

Na ovoj strani naći ćete različite kurseve italijanskog koje imamo u ponudi. Izaberite kurs koji vas zanima i prijavite se.

Ako niste sigurni koji je vaš nivo znanja, dođite na testiranje između 16h i 21h, nije potrebno zakazati. Čekamo vas!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite na 021 6341 626 ili 062 788 499.