loader image

Poluindividualna nastava iz francuskog jezika

Želite da učite francuski, ali vam ne odgovara rad u grupi? Mislite da biste brže napredovali uz individualne časove i poznajete nekoga ko bi želeo da uči francuski sa vama? Individualna nastava za dve osobe je idealno rešenje za vas!

UPIS U TOKU!

DOĐITE DA VAS NAUČIMO FRANCUSKI ILI DA VAM POMOGNEMO DA GA SAMI NAUČITE

Prijavi se
Opis

Pozovite nas na 021 6341 626, 062 788 499 ili dođite da se lično upoznamo. Biće nam drago da odgovorimo na vaša pitanja.

U ponudi imamo časove u trajanju od  90 minuta. Dogovaramo se sa vama oko termina, moguće je zakazati čas u bilo koje doba dana, uključujući i vikend. Možemo da radimo sa vama po našem redovnom programu, a moguće je i uključiti termine iz oblasti koja vas interesuje (na primer vezano za vaš posao ili studije).

U toku kursa savladaćete sve jezičke veštine, čitanje, pisanje, slušanje i govor, a najviše pažnje poklanjamo govoru, zato što je većini vas najvažnija pomoć profesora baš kada je komunikacija u pitanju.

Naši individualni programi su u potpunosti ”tailor-made” odnosno po vašoj meri. To znači da pratimo vaš napredak i u dogovoru sa vama unosimo nove sadržaje i aktivnosti u nastavu da bismo vam pomogli da što brže i prirodnije savladate francuski jezik.

CENOVNIK

 

Čas 90 min

2.200 dinara

*Cena je za dve osobe, dakle deli se na dva

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite na 021 6341 626 ili 062 788 499.