Utisci naših polaznika

Ono najvrednije na ovom kursu je praktično znanje koje sam stekao. Profesori su korektni i veoma profesionalni. Za svaku preporuku.

- Momčilo Stojanović, mađarski

Zaista sam zadovoljan znanjem koje sam stekao na ovom kursu, ništa mi nije nedostajalo. Program je dobar i obuhvata sve ono što mi je bilo potrebno za razgovor u Konzulatu. Preporučio bih ovaj kurs zato što se mađarski može progovoriti za četiri do pet meseci. Profesori su odlični, posvećeni su i stvarno se trude.

- Boris Kalember, mađarski

U školu My school sam se pre dve godine upisala na FCE kurs engleskog jezika. Najviše smo vežbali konverzaciju, što nam je i bilo najpotrebnije, i završili smo kurs, po mom mišljenju, veoma uspešno. FCE sam položila sa najvišom ocenom, a vesela atmosfera i prijatno okruženje u školi su me motivisali da krenem da učim još jedan jezik. Trenutno sam u početničkoj grupi za španski i mislim da ostali polaznici i ja, zahvaljujući profesorici Jovani, veoma brzo napredujemo.

- Anja Berić, student

Ono što mi se najviše dopalo je to što je kurs prilagođen mojim godinama. Sve u školi je zadovoljilo moja očekivanja. Profesori su veoma korektni, prijatni i u svakom trenutku spremni da objasne. Strpljivi su i sa lijepim manirima. Vrlo rado bih preporučila ovaj kurs i mlađima i starijima. Došla sam sa ubjeđenjem da ću vrlo teško savladati početni engleski, ali.... srećom nije bilo tako.

- Jasminka Karađinović, engleski za seniore

Izuzetno profesionalni, kako gazdarica tako i svi zaposleni. Dočekali su me sa osmehom i razumevanjem, uspešno preneli svoje znanje na mene, i ispratili sa lepim rečima podrške. Od tri škole koje sam promenila, ova je najbolja i ima svaku moju preporuku. Svaka čast vašem timu i samo tako nastavite.

- Saša Lacković

Časovi su za mene prilika da što više pričam na engleskom, naučila sam dosta novih reči. Goca je odlična profesorica, dopada mi se što me ispravlja kad nešto pogrešim. Preporučila bih ovaj kurs svima zato što može dosta da se nauči i da se razbije trema.  

- Svetlana Ormanović, student

Zaista sam zadovoljna znanjem koje sam stekla na ovom kursu  i napretkom koji sam postigla. Profesorica Ani je sjajna, svaki čas učini zanimljivim i zainteresuje nas za gradivo, podstiče nas da učimo i da ne odustajemo kada pomislimo da je teško. Preporučila bih ovaj kurs svima koji žele da na zanimljiv način nauče nemački jezik.

- Nataša Mirkov

Pre ovog kursa nisam imala nikakvo predznanje tako da sam zaista zadovoljna napretkom, a najviše mi se sviđaju časovi konverzacije. Profesorica je ljubazna, prijatna i dosta nam izlazi u susret. Kurs je zanimljiv, mnogo smo naučili i preporučila bih ga svima koji žele da progovore ruski jezik.

- Aleksandra Šteh, student

U školi My school pohađam kurs mađarskog jezika. Učim ga da bih dobila dvojno državljanstvo. Prezadovoljna sam školom i pri ulasku u nju sam uvek dočekana ljubazno i sa osmehom. Profesorica Timea je fantastična, časovi su jako zanimljivi i sat i po vremena prođu začas. Celokupna nastava je usmerena ka sticanju znanja koje je potrebno za dobijanje mađarskog državljanstva što je veoma važno jer se ne gubi vreme na učenje nepotrebnih stvari. Puno pažnje se poklanja konverzaciji i ponavljanju naučenog gradiva, i to na samom času. Domaći zadaci nisu preobimni. I ono što je meni veoma bitno je to što sam jako motivisana kako od strane profesorice i od njenih pređašnjih učenika koji su uspešno prošli na intervjuu, tako i od celokupne grupe sa kojom učim.

- Aleksandra Prunić

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Оставите одговор