Utisci naših polaznika

Časovi su za mene prilika da što više pričam na engleskom, naučila sam dosta novih reči. Goca je odlična profesorica, dopada mi se što me ispravlja kad nešto pogrešim. Preporučila bih ovaj kurs svima zato što može dosta da se nauči i da se razbije trema.

- Svetlana Ormanović, student

Zaista sam zadovoljna znanjem koje sam stekla na ovom kursu  i napretkom koji sam postigla. Profesorica Ani je sjajna, svaki čas učini zanimljivim i zainteresuje nas za gradivo, podstiče nas da učimo i da ne odustajemo kada pomislimo da je teško. Preporučila bih ovaj kurs svima koji žele da na zanimljiv način nauče nemački jezik.

- Nataša Mirkov

Pre ovog kursa nisam imala nikakvo predznanje tako da sam zaista zadovoljna napretkom, a najviše mi se sviđaju časovi konverzacije. Profesorica je ljubazna, prijatna i dosta nam izlazi u susret. Kurs je zanimljiv, mnogo smo naučili i preporučila bih ga svima koji žele da progovore ruski jezik.

- Aleksandra Šteh, student

U školi My school pohađam kurs mađarskog jezika. Učim ga da bih dobila dvojno državljanstvo. Prezadovoljna sam školom i pri ulasku u nju sam uvek dočekana ljubazno i sa osmehom. Profesorica Timea je fantastična, časovi su jako zanimljivi i sat i po vremena prođu začas. Celokupna nastava je usmerena ka sticanju znanja koje je potrebno za dobijanje mađarskog državljanstva što je veoma važno jer se ne gubi vreme na učenje nepotrebnih stvari. Puno pažnje se poklanja konverzaciji i ponavljanju naučenog gradiva, i to na samom času. Domaći zadaci nisu preobimni. I ono što je meni veoma bitno je to što sam jako motivisana kako od strane profesorice i od njenih pređašnjih učenika koji su uspešno prošli na intervjuu, tako i od celokupne grupe sa kojom učim.

- Aleksandra Prunić

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Оставите одговор