Radionica ‚‚Engleski za posao“

Čeka vas razgovor za posao na engleskom, znate šta želite da kažete poslodavcu, ali vam je teško da se izrazite na engleskom? Ili možda uopšte ne znate kako da odgovorite na sva ta pitanja koja vam postavljaju? Potreban vam je CV na engleskom jeziku ali ne znate kako da ga ispravno napišete?

Mnogo naših polaznika traži dodatne časove za pripremu za razgovor za posao i pisanje CV-a, zato smo odlučili da napravimo radionicu i ponudimo vam sve što treba da znate na jednom mestu.

Šta ćete naučiti?

  • Kako da napišete CV na engleskom i prilagodite ga različitim pozicijama

Sledeći put kada budete tražili posao i konkurisali za neko drugo radno mesto, moći ćete da iskoristite isti CV i tačno ćete znati kako da ga prilagodite zahtevima novog poslodavca.

  • Kako da napišete efektno motivaciono pismo i tako se izdvojite u moru kandidata

Motivaciono pismo je korak koji većina ljudi preskoči kada se prijavljuje za posao. Ovo je sjajna prilika da se istaknete i dobro napisanim motivacionim pismom odmah privučete pažnju poslodavca.

  • Kako da se pripremite za intervju i pokažete poslodavcu da ste baš vi najbolji izbor

Poslodavcu je važno da pronađe kandidata koji će dati najbolje rezultate na poslu i lako se uklopiti u kompaniju. Naučićete kako da pokažete da ste baš vi ta osoba koja im je potrebna.

  • Koja pitanja će vam postaviti na razgovoru za posao, kako da odgovorite na njih na najbolji način i oduševite poslodavca

Većina naših polaznika pre radionice nema predstavu na koji način treba da odgovori na pitanja na intervjuu. Uopšteni odgovori i opšta mesta neće ostaviti utisak na poslodavca. Naučićete kako da date odgovore koji su lični i ne ostavljaju poslodavca ravnodušnim. Naučićete kako da se izdvojite.

 

Radionica obuhvata 5 susreta u trajanju od 2 sata, na prvom času se dogovaramo oko termina.

Cena radionice je 4950 dinara.

Možete se prijaviti putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499

Utisci polaznika

Radionica je veoma korisna, najviše mi se dopalo što smo razgovor za posao vodili na engleskom i naučila sam dosta reči. Svaka čast. Well done! 🙂

Neda Kulić, hemičar

Najviše mi se dopalo to što smo vežbali na konkretnim primerima i tako povezali školsko znanje sa praktičnim potrebama. Radionica je izuzetno korisna.

Marija Lošić, student ekonomije

Najviše mi se dopao deo u vezi sa razgovorom za posao. To je bio i najteži deo radionice, ali po meni i najbolji. Za kratko vreme treba da smislimo odgovor na pitanje, a na mnoga od ovih pitanja smo odgovarali po prvi put u životu. Svakako dosta znači kada naučiš da ostaviš mnogo bolji utisak na intervjuu.

Nikola Kerkez, programer

 

 

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn