Nastava za mališane (4-7 godina)

Nastava za decu od 3 do 6 godinaDa li biste voleli da vaše dete sa lakoćom govori engleski ili nemački? Da mu zadaci u školi budu laki i da zavoli strane jezike?

Deca uče veoma brzo, uz pravog nastavnika. Ljudski mozak do pete godine se razvija 50%, a do sedme još dodatnih 25%. Ovo je pravo doba za učenje!

 

Delovi mozga koji su važni za učenje, memorisanje i povezivanje podataka razvijaju se intenzivno do sedme godine života, tako da je veoma važno da se u ovom periodu aktivnostima i vežbama maksimalno podstakne razvoj potencijala deteta. Ovaj period je možda i presudan za uspeh vašeg deteta kasnije, u školi i izabranoj profesiji.

Nastava stranih jezika sjajan način da se unaprede potencijali dece, da se ona ohrabre da izraze svoju prirodnu radoznalost i želju za učenjem.

UPIS JE U TOKU! NEKA SE VAŠE DETE RAZVIJA SA NAMA!

Posetite nas između 14h i 21h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

Kako naši mališani uče?

Kroz pesmice, glumu i igru. Dok se igraju ponavljaju reči, izraze i cele rečenice na stranom jeziku i tako ih uče prirodno, bez napora. Pevaju pesmice koje sadrže česte fraze i onda im te fraze ostaju, mogu lako da ih se sete i kada porastu.

Jednom mesečno imamo radionice na kojima deca uče engleski ili nemački dok plešu, kuvaju, prave različite stvari od papira, glume. Isprobavaju različite stvari i tako nauče šta im se najviše sviđa, gde leže njihovi posebni talenti. Slušamo britanske i nemačke pesme i snimke i govorimo engleski ili nemački sa lepim akcentom.

Mališani postaju slobodniji dok pričaju na stranom jeziku, uče kako da tražimo ono što im treba i tako im raste samopouzdanje.

“Igra je najviši oblik istraživanja.“ – Albert Ajnštajn

 

Nastava za mališane (4-7 godina) – My School

  • 2x nedeljno po 45 minuta
  • grupe do osmoro dece
  • prvi čas je promotivni
  • do juna sa pauzom u januaru
Starter kurs za mališane uzrasta od 4 i 5 godina

Na starter kursu vaš mališan će naučiti preko 300 reči i 18 pesama na engleskom ili nemačkom jeziku, kao i izraze koje deca koriste u svakodnevnom govoru. Uz igru, pesmice i podršku profesora dete će poboljšati koordinaciju pokreta i razviti samopouzdanje u kontaktu sa vršnjacima.

Napredni kurs za mališane uzrasta od 6 i 7 godina

Na naprednom kursu vaše dete će naučiti preko 450 reči i 20 pesama na engleskom odnosno nemačkom. Kroz komunikaciju sa profesorom i ostalom decom, mališani uče da razgovaju na stranom jeziku koristeći jednostavnije fraze. Nakon ovog kursa deca će sa lakoćom moći da prate nastavu u školi.

Napredni kurs je namenjen novim polaznicima kao i mališanima koji su završili Starter kurs.

Da li dete od 3 godine može da krene u predškolsku grupu?

Radili smo sa dosta mališana od tri godine i mogli su da prate nastavu bez problema. Jedino je važno da dete može da ostane samo na času, bez mame i tate. Često mame prisustvuju prvim časovima, a nakon toga i dete želi da ostane samo sa drugom decom u grupi.

 

Engleski ili nemački za decu
Predškolci 2.100 dinara

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke