Nastava za mališane (4-7 godina)

Nastava za decu od 3 do 6 godinaDa li biste voleli da vaše dete sa lakoćom govori engleski ili nemački? Da mu zadaci u školi budu laki i da zavoli strane jezike?

Deca uče veoma brzo, uz pravog nastavnika. Ljudski mozak do pete godine se razvija 50%, a do sedme još dodatnih 25%. Ovo je pravo doba za učenje!

 

Delovi mozga koji su važni za učenje, memorisanje i povezivanje podataka razvijaju se intenzivno do sedme godine života, tako da je veoma važno da se u ovom periodu aktivnostima i vežbama maksimalno podstakne razvoj potencijala deteta. Ovaj period je možda i presudan za uspeh vašeg deteta kasnije, u školi i izabranoj profesiji.

Nastava stranih jezika sjajan način da se unaprede potencijali dece, da se ona ohrabre da izraze svoju prirodnu radoznalost i želju za učenjem.

UPIS JE U TOKU! NEKA SE VAŠE DETE RAZVIJA SA NAMA!

[button color=““ url=“http://myschool.rs/kursevi/kursevi-engleski-jezik-novi-sad/online-prijava-za-kurs-engleskog-jezika/“]Prijavite vaše dete[/button]

Posetite nas između 14h i 21h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

Kako naši mališani uče?

Kroz pesmice, glumu i igru. Dok se igraju ponavljaju reči, izraze i cele rečenice na stranom jeziku i tako ih uče prirodno, bez napora. Pevaju pesmice koje sadrže česte fraze i onda im te fraze ostaju, mogu lako da ih se sete i kada porastu.

Jednom mesečno imamo radionice na kojima deca uče engleski ili nemački dok plešu, kuvaju, prave različite stvari od papira, glume. Isprobavaju različite stvari i tako nauče šta im se najviše sviđa, gde leže njihovi posebni talenti. Slušamo britanske i nemačke pesme i snimke i govorimo engleski ili nemački sa lepim akcentom.

Mališani postaju slobodniji dok pričaju na stranom jeziku, uče kako da tražimo ono što im treba i tako im raste samopouzdanje.

“Igra je najviši oblik istraživanja.“ – Albert Ajnštajn

 

Nastava za mališane (4-7 godina) – My School

  • 2x nedeljno po 45 minuta
  • grupe do osmoro dece
  • prvi čas je promotivni
  • do juna sa pauzom u januaru
Starter kurs za mališane uzrasta od 4 i 5 godina

Na starter kursu vaš mališan će naučiti preko 300 reči i 18 pesama na engleskom ili nemačkom jeziku, kao i izraze koje deca koriste u svakodnevnom govoru. Uz igru, pesmice i podršku profesora dete će poboljšati koordinaciju pokreta i razviti samopouzdanje u kontaktu sa vršnjacima.

Napredni kurs za mališane uzrasta od 6 i 7 godina

Na naprednom kursu vaše dete će naučiti preko 450 reči i 20 pesama na engleskom odnosno nemačkom. Kroz komunikaciju sa profesorom i ostalom decom, mališani uče da razgovaju na stranom jeziku koristeći jednostavnije fraze. Nakon ovog kursa deca će sa lakoćom moći da prate nastavu u školi.

Napredni kurs je namenjen novim polaznicima kao i mališanima koji su završili Starter kurs.

Da li dete od 3 godine može da krene u predškolsku grupu?

Radili smo sa dosta mališana od tri godine i mogli su da prate nastavu bez problema. Jedino je važno da dete može da ostane samo na času, bez mame i tate. Često mame prisustvuju prvim časovima, a nakon toga i dete želi da ostane samo sa drugom decom u grupi.

 

Engleski ili nemački za decu
Predškolci 2.100 dinara

 

[button color=““ url=“http://myschool.rs/kursevi/kursevi-engleski-jezik-novi-sad/online-prijava-za-kurs-engleskog-jezika/“]Prijavite vaše dete[/button]

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke