Vikend kurs engleskog jezika

Vikend kurs engleskog jezikaZauzeti ste radnim danima i teško vam je da nađete vremena  za časove stranih jezika? Vikend kursevi su idealno rešenje za vas!

Primetili smo da naši polaznici koji pohađaju nastavu subotom ili nedeljom brže usvajaju gradivo zato što dolaze na časove odmorni i samim tim im je lakše da učestvuju u nastavi. A pored toga, i redovno rade domaći, a svi znamo da je to veoma važno da biste napredovali.

UPIS U TOKU!

DOĐITE DA VAS NAUČIMO ENGLESKI ILI DA VAM POMOGNEMO DA GA SAMI NAUČITE

Posetite nas između 12h i 20h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

Nastava se održava subotom ili nedeljom u trajanju od 90 minuta ili radnim danom i vikendom (na primer sredom i subotom). U toku je promotivni period za vikend kurseve, tako da svi koji se upišu u ovom upisnom roku dobijaju popust na redovnu  cenu. Umesto 3900 dinara, vaša mesečna rata iznosi 3200 dinara mesečno.

francuzi cas

Šta ćete naučiti?

Već nakon prvog meseca primetićete da mnogo tečnije i sa više samopouzdanja izgovarate nove reči i pravite složenije rečenice.

Nakon završenog opšteg kursa steći ćete upotrebljiva znanja, moći ćete da koristite engleski u svakodnevnim situacijama (početnici) ili da razgovarate o kompleksnijim temama (napredniji nivoi). Paralelno ćete usavršiti i ostale jezičke veštine: slušanje, pisanje i čitanje.

Naučićete fraze koje su veoma korisne u svakodnevnom životu, na poslu i putovanjima. Sledeći put kada vam zatreba engleski bićete ponosni koliko znate.

Kako ćete učiti?

  • Interaktivno, kroz razgovor sa ostalim polaznicima i profesorom
  • Često u parovima, da biste postigli maksimalne rezultate
  • Kroz moderan program, uz pomoć iskusnih i kreativnih profesora
  • Sve što teorijski naučite, odmah ćete primeniti u praksi.
  • Vreme na času se najviše koristi za komunikaciju da biste što pre progovorili engleski

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke