Opšti kurs engleskog jezika

Nikada niste učili engleski, a želite da progovorite? Ili ste  već učili ovaj jezik ali još niste zadovoljni koliko znate?

Ako želite da savladate ono što vam zaista treba da biste koristili engleski u bilo kojoj situaciji, opšti kurs je najbolji izbor za vas.

Šta ćete naučiti?

 • Već nakon prvog meseca primetićete da mnogo tečnije i sa više samopouzdanja izgovarate nove reči (početnici) i pravite složenije rečenice (napredniji nivoi).

Ako želite da tečno pričate engleski ključno je da odmah upotrebite u govoru sve što naučite. Mi ćemo vas ohrabriti da zaista pričate na svakom času. Posle mesec dana iznenadićete se koliko je to lako.

 • Savladaćete svu gramatiku koja vam je potrebna da biste pravilno pričali i pisali na engleskom.

Gramatika je korisna samo ako naučite da je primenite u govoru i pisanju. Nećemo vas gnjaviti nepotrebnim pravilima, ali ćete naučiti sve što treba da biste sami pravilno sklapali rečenice znajući da je ono što ste rekli ispravno.

 • Naučićete fraze koje će vam omogućiti da sa lakoćom vodite razgovor na engleskom u svakodnevnom životu, na poslu i putovanjima.

Kada pričate na stranom jeziku sasvim je normalno što vam reči i izrazi ne dolaze prirodno kao kada govorite srpski. Potrebno je da uvežbate niz izraza kojih ćete moći lako da se setite kad vam treba.  Pomoći ćemo vam da savladate te najkorisnije izraze koji mogu lako da se prilagode različitim situacijama.

Šta ćete još naučiti?

 • Kako da koristite engleski u svakodnevnim situacijama (početnici) ili da razgovarate o kompleksnijim temama (napredniji nivoi).
 • Poboljšaće se vaša sposobnost razumevanja engleskog. Novi polaznici nam često kažu da ne razumeju Engleze ili Amerikance iako nisu početnici. Naučićete da shvatite o čemu govornik priča iako možda ne razumete svaku reč.
 • Naučićete da čitate tekstove na engleskom i shvatite suštinu čak iako ima dosta reči čije značenje još ne znate.

 

Zašto My School?

 • Postojimo od 2007. i preko 2000 polaznika je sa nama progovorilo strani jezik
 • Kod nas ćete progovoriti engleski. Kursevi su praktični i interaktivni. Bez nepotrebnih informacija, ali sa mnogo priče. Fokus je uvek na komunikaciji.
 • Sarađujemo sa Britanskim savetom od osnivanja škole, naši polaznici imaju posebne pogodnosti prilikom prijave Cambridge ispita.

Opšti kurs engleskog jezika se održava dva puta nedeljno po 90 minuta, u grupama do osam polaznika, a prvi čas je promotivni. Nastava je podeljena u celine koje traju tri ili četiri meseca, u zavisnosti od vašeg nivoa znanja. Nakon završetka jedne celine dobijate sertifikat i ukoliko želite možete odmah nastaviti dalje na naredni nivo.

Na prvom promotivnom času se dogovaramo oko stalnih termina.

Opšti kurs engleskog jezika
Termin posle 16h 3.990 dinara
Studentski ili porodični popust 3.650 dinara

*cene su na mesečnom nivou, popusti ne mogu da se kombinuju

Cena obuhvata:

 • upis na kurs
 • ulazno testiranje
 • pohađanje nastave
 • konsultacije sa profesorom
 • završni test
 • izdavanje sertifikata nakon završenog kursa.

 

Pored nastave u učionici, naši polaznici imaju besplatnu online podršku 24/7. Na našem Youtube kanalu naći ćete mnoge korisne stvari, od objašnjenja raznoraznih gramatičkih začkoljica kao što su Present Perfect i članovi, do korisnih fraza koje možete provežbati dok slušate snimak i odmah upotrebiti u govoru.

Online nastava preko Youtuba odlično nadopunjuje nastavu sa profesorom, ako želite da opet preslušate neka gramatička objašnjenja ili se prisetite fraza, možete se uvek vratiti na naš kanal.

Kliknite OVDE i zapratite nas.

Opšti kurs engleskog jezika 2+1

Želite da pohađate opšti kurs, ali vam je važno da što brže napredujete? Imamo posebnu ponudu za vas!

Opšti kurs 2 + 1 obuhvata Opšti kurs (2 puta nedeljno) i još jedan čas konverzacije (1 put nedeljno). Na ovaj način savladaćete 100 reči i fraza više u toku jednog meseca i provesti ceo čas pričajući na engleskom jeziku. Time ćete ubrzati i povećati rezultate opšteg kursa.

Opšti kurs 2+1 je namenjen polaznicima koji su završili Elementary kurs ili neki od viših nivoa. Potrebno je da vaše znanje bude na nivou A2 ili iznad.

Opšti kurs 2+1
Redovna cena 5.300 dinara
Studentski popust 4.800 dinara
Porodični popust 4.800 dinara

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

 

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke