Opšti kurs engleskog jezika

Šta ćete naučiti?

Već nakon prvog meseca primetićete da mnogo tečnije i sa više samopouzdanja izgovarate nove reči i pravite složenije rečenice.

Nakon završenog opšteg kursa steći ćete upotrebljiva znanja, moći ćete da koristite engleski u svakodnevnim situacijama (početnici) ili da razgovarate o kompleksnijim temama (napredniji nivoi). Paralelno ćete usavršiti i ostale jezičke veštine: slušanje, pisanje i čitanje.

Naučićete fraze koje su veoma korisne u svakodnevnom životu, na poslu i putovanjima. Sledeći put kada vam zatreba engleski bićete ponosni koliko znate.

[button color=““ url=“/kursevi/kursevi-engleski-jezik-novi-sad/online-prijava-za-kurs-engleskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Kako ćete učiti?

 • Interaktivno, kroz razgovor sa ostalim polaznicima i profesorom
 • Često u parovima, da biste postigli maksimalne rezultate
 • Kroz moderan program, uz pomoć iskusnih i kreativnih profesora
 • Sve što teorijski naučite, odmah ćete primeniti u praksi.
 • Vreme na času se najviše koristi za komunikaciju da biste što pre progovorili engleski

Opšti-kurs-engleskog-jezika

Opšti kurs engleskog jezika se održava dva puta nedeljno po 90 minuta, radićete u grupi do osam polaznika, a prvi čas je promotivni. Nastava je podeljena u celine koje traju tri ili četiri meseca, u zavisnosti od vašeg nivoa znanja. Nakon završetka jedne celine, radite završni test, dobijate sertifikat i ukoliko želite možete odmah nastaviti dalje na naredni nivo.

U toku kursa razvićete sve četiri jezičke veštine, govor, slušanje, pisanje i čitanje, ali je fokus uvek na govoru zato što je većini vas najvažnija pomoć profesora baš kada je komunikacija u pitanju.

Na prvom promotivnom času se dogovaramo oko stalnih termina.

Opšti kurs engleskog jezika
Termin posle 16h 3.900 dinara
Studentski ili porodični popust 3.550 dinara
Termin pre 16h 2.900 dinara

*cene su na mesečnom nivou, popusti ne mogu da se kombinuju

Cena obuhvata:

 • upis na kurs
 • ulazno testiranje
 • pohađanje nastave
 • konsultacije sa profesorom
 • završni test
 • izdavanje sertifikata nakon završenog kursa.

[button color=““ url=“/kursevi/kursevi-engleski-jezik-novi-sad/online-prijava-za-kurs-engleskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

 

Opšti kurs engleskog jezika 2+1

Želite da pohađate opšti kurs, ali vam je važno da što brže napredujete? Imamo posebnu ponudu za vas!

Opšti kurs 2 + 1 obuhvata Opšti kurs (2 puta nedeljno) i još jedan čas konverzacije (1 put nedeljno). Na ovaj način savladaćete 100 reči i fraza više u toku jednog meseca i provesti ceo čas pričajući na engleskom jeziku. Time ćete ubrzati i povećati rezultate opšteg kursa.

Opšti kurs 2+1 je namenjen polaznicima koji su završili Elementary kurs ili neki od viših nivoa. Potrebno je da vaše znanje bude na nivou A2 ili iznad.

Opšti kurs 2+1
Redovna cena 5.200 dinara
Studentski popust 4.680 dinara
Porodični popust 4.680 dinara

[button color=““ url=“/kursevi/kursevi-engleski-jezik-novi-sad/online-prijava-za-kurs-engleskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke