Nastava iz engleskog jezika za 2 osobe

Želite da učite engleski jezik, ali vam ne odgovara rad u grupi? Mislite da biste brže napredovali uz individualne časove i znate nekoga ko bi želeo da uči sa vama?

UPIS U TOKU!

DOĐITE DA VAS NAUČIMO ENGLESKI ILI DA VAM POMOGNEMO DA GA SAMI NAUČITE

Posetite nas između 14h i 21h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

U ponudi imamo časove u trajanju od 60 i 90 minuta. Dogovaramo se sa vama oko termina, moguće je zakazati čas u bilo koje doba dana, uključujući i vikend. Možemo da radimo sa vama po našem redovnom programu, a moguće je i uključiti termine iz oblasti koja vas interesuje (na primer vezano za vaš posao ili studije).

 

Naši programi su ”tailor -made” odnosno pravljeni su po vašoj meri. To znači da vam nudimo baš ono što vam je potrebno da biste što brže i lakše savladali engleski jezik. Pored toga, učenje stranih jezika u prijatnoj atmosferi, uz iskusne profesore i odličan nastavni program, može da bude i uživanje.

U toku kursa usavršićete sve četiri jezičke veštine, čitanje, pisanje, slušanje i govor, a najviše pažnje se poklanja govoru, zato što je većini vas najpotrebnija pomoć profesora baš kada je komunikacija u pitanju.

Ako želite da polažete TOEFL ili IELTS, od samog početka pripremaćemo vas ciljano, da bismo vam pomogli da maksimalno pokažete svoje znanje na ispitu i dobijete najbolji mogući rezultat.

NASTAVA IZ ENGLESKOG JEZIKA ZA 2 OSOBE – MY SCHOOL

Vrsta kursa 1 čas
Opšti nivoi, čas 90 min 2.000 dinara
Opšti nivoi, čas 60 min 1.700 dinara
Priprema za IELTS, TOEFL, 90 min 2.200 dinara
Priprema za IELTS, TOEFL, 60 min 1.900 dinara

*Navedena cena je za dve osobe, dakle čas od 90 minuta za opšte nivoe košta 1000 dinara po osobi

Već ste učili engleski, ali niste sigurni koliko znate? Proverite OVDE koji je vaš nivo znanja.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke