loader image

Individualna nastava iz engleskog jezika

Želite da naučite engleski jezik, ali vam ne odgovara rad u grupi? Mislite da biste brže napredovali uz individualne časove?

Individualni časovi su idealni ako želite da se profesor posveti samo vama i organizuje kurs po vašoj meri. Napredovaćete brže, jedan individualni čas može da zameni dva časa u grupi.

Ako želite da unapredite engleski zbog posla kojim se bavite, napravićemo za vas poseban program koji obuhvata fraze i terminologiju iz vaše oblasti.

Časovi traju 60 minuta. Dogovaramo se sa vama oko termina, možete zakazati čas u bilo koje doba dana.

UPIS U TOKU!

DOĐITE DA VAM POMOGNEMO DA BRŽE NAUČITE ENGLESKI.

Prijavi se
Opis

Posetite nas između 14h i 21h za više informacija ili nas pozovite na 021 401 226, 062 788 499.

 

 

Naši individualni programi su ”tailor-made” odnosno pravljeni po vašoj meri. To znači da program pravimo prema vašim željama i uključujemo sve ono što je potrebno da što brže i lakše savladate engleski.

Pored toga, učenje stranih jezika u prijatnoj atmosferi, uz profesore koji znaju da vas usmere da što pre postignete svoj jezički cilj, može da bude i uživanje.

Ako želite da polažete TOEFL ili IELTS, od prvog časa fokusiraćete se na sam ispit. Naučićemo vas kako da maksimalno iskoristite svoje znanje i dobijete ocenu koja vam treba. Tu smo da vam pomognemo da se vaši snovi brže ostvare.

Nastavu možete slušati u školi ili online.

INDIVIDUALNI ČASOVI – MY SCHOOL

VRSTA KURSA

1 ČAS

10 ČASOVA
SA POPUSTOM

Opšti nivoi, 60 minuta

1.950 dinara

18.000 dinara

Opšti nivoi za decu, čas 45 min

1.750 dinara

16.000 dinara

Priprema za IELTS, TOEFL, 90 min

2.800 dinara

26.500 dinara

     

*Ako uplaćujete 10 časova odjednom, dobijate popust. Ukupna cena za 10 časova od 60 minuta je umesto 19.500 dinara, 18.000 dinara. 

Pored nastave u učionici, kod nas imate i besplatnu online podršku 24/7. Na našem Youtube kanalu naći ćete mnoge korisne stvari, od objašnjenja raznoraznih gramatičkih začkoljica kao što su Present Perfect i članovi, do korisnih fraza koje možete provežbati dok slušate snimak i odmah upotrebiti u govoru.

Online nastava preko Youtuba odlično nadopunjuje nastavu sa profesorom, ako želite da opet preslušate neka gramatička objašnjenja ili se prisetite fraza, možete se uvek vratiti na naš kanal.

Kliknite OVDE i zapratite nas.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 401 226 ili 062 788 499.