Engleski za decu

Nastava za mališane (3-6 godina)

Engleski jezik za decuDa li želite da vaše dete progovori engleski sa lakoćom?  Da zaista zavoli ovaj jezik?

Do pete godine mozak se razvija 50%, a do sedme još dodatnih 25%. Ovo je pravo doba za učenje!

 

 

Pojedini delovi mozga koji su važni za kasnije učenje, memorisanje i povezivanje podataka razvijaju se intenzivno do sedme godine života, tako da je veoma važno da ovaj period kod vašeg deteta ne propustite, već da se aktivnostima i vežbama maksimalno podstakne razvoj potencijala deteta. Ovaj period je možda i presudan za uspeh vašeg deteta kasnije, u školi i izabranoj profesiji.

Nastava stranih jezika sjajan način da se unaprede potencijali dece, da se ona ohrabre da izraze svoju prirodnu radoznalost i želju za učenjem.

 

UPIS JE U TOKU! NEKA SE VAŠE DETE RAZVIJA SA NAMA!

Posetite nas između 14h i 20h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

Kako naši mališani uče engleski?

Kroz pesmice, brojimo zajedno na engleskom, glumimo i igramo se. Dok se igramo ponavljamo reči, izraze i cele rečenice na engleskom jeziku i tako ih učimo prirodno, bez napora. Pevamo pesmice koje sadrže česte fraze na engleskom i onda mališanima fraze ostaju, mogu lako da ih se sete i kada porastu.

Jednom mesečno imamo radionice na kojima učimo engleski dok plešemo, kuvamo, pravimo različite stvari od papira, glumimo. Isprobavamo različite stvari i tako deca uče šta im se najviše sviđa, gde leže njihovi posebni talenti. Slušamo britanske pesme i snimke i govorimo engleski sa lepim akcentom.

Mališani postaju slobodniji dok pričaju na engleskom jeziku, uče kako da traže ono što im treba i tako im raste samopouzdanje.

“Igra je najviši oblik istraživanja. “  Albert Ajnštajn

Nastava za mališane

 • 2x nedeljno po 45 minuta
 • grupe do osmoro dece
 • prvi čas je promotivni
 • do juna sa pauzom u januaru

Da li dete od 3 godine može da krene u predškolsku grupu?

Radili smo sa dosta mališana od tri godine i mogli su da prate nastavu bez problema. Jedino je važno da dete može da ostane samo na času, bez mame i tate. Često mame prisustvuju prvim časovima dok se dete ne navikne, a nakon toga i dete želi da ostane samo sa drugom decom u grupi.

Nastava za školarce (7-14 godina)

Da li ste znali da se između osme i dvanaeste godine  formira 20% veza među nervnim ćelijama?

Ovo je veoma važan period za razvoj deteta. Nakon ovog uzrasta formiranje neurona se odvija mnogo sporije. To znači da je izuzetno važan način rada sa decom u ovom uzrastu i zadatak nastavnika je da pravilnim pristupom stimulišu razvoj školaraca. Nastava stranih jezika u ovom uzrastu je veoma korisna zato što podstiče decu da zavole proces učenja i uživaju u sticanju novih veština.

 

UPIS JE U TOKU! NEKA SE VAŠE DETE RAZVIJA SA NAMA!

Posetite nas između 14h i 20h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

NASTAVA ZA ŠKOLARCE (I-IV RAZRED) – MY SCHOOL

 • 2x nedeljno po 45 minuta
 • grupe do osmoro dece
 • prvi čas je promotivni
 • do juna sa pauzom u januaru

NASTAVA ZA ŠKOLARCE (V-VIII RAZRED)

 • 2x nedeljno po 60 minuta
 • grupe do osmoro dece
 • prvi čas je promotivni
 • do juna sa pauzom u januaru

Naš program se poklapa sa školskim gradivom, ali obuhvata i više od toga. Zbog malog broja članova u grupi deca savlađuju mnogo veći fond reči i brzo se navikavaju da koriste engleski jezik sa profesorom i drugom decom.

Radimo po programu koji je usklađen sa programom Britanskog saveta tako da deca imaju mogućnost da na kraju godine polažu jedan od Cambridge ispita (Starters, Movers, Flyers, KET, PET) i dobiju sertifikat koji je međunarodno priznat.

Engleski za veliku decu (14-18 godina)

Srednjoškolci pohađaju nastavu sa studentima i odraslima, tako da se prema nivou znanja mogu opredeliti za opšti kurs, kurs konverzacije ili pripremu za Cambridge ispite (FCE, CAE). Testiranje se ne zakazuje, traje 30 minuta, možete nas posetiti između 14h i 20h radnim danima, tu smo za procenu nivoa znanja i sva vaša pitanja.

Cenovnik – engleski za decu

Engleski za decu
Predškolci 2.100 dinara
Osnovci I-IV razred 2.100 dinara
Osnovci V-VIII razred 2.400 dinara

 

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke