Kursevi engleskog jezika

Već učite engleski jezik, ali nikako da progovorite? Ili želite da krenete sa učenjem, ali niste sigurni kako? Kursevi engleskog jezika su odličan način da brzo savladate jezik, ali treba izabrati onaj kurs koji vama najviše odgovara.

Znanje engleskog jezika se danas podrazumeva ako tražite posao u stranoj firmi, ali i u većini domaćih kompanija. Ako želite da studirate u inostranstvu biće vam potreban jedan od međunarodnih sertifikata, TOEFL ili IELTS. Međunarodno priznati  Cambridge sertifikati (FCE, CAE) su takođe popularni i većina poslodavaca ih smatra za prednost prilikom zapošljavanja.

Bez obzira da li želite da pohađate opšti kurs engleskog jezika ili da dođete do bržih rezultata uz intenzivni kurs, da li smatrate da je bolje učiti kroz konverzaciju ili želite da jezik nauče vaši mališani, tu smo da vam ponudimo kurs po vašoj meri. Fokus može biti i na pripremama za ispite (FCE, CAE, IELTS, TOEFL), a nastavu možete da pohađate nastavu i individualno ili u paru. Ako želite da savladate engleski od kuće, pročitajte više o našim online kursevima.

UPIS U TOKU

DOĐITE DA VAM POMOGNEMO DA BRŽE I LAKŠE NAUČITE ENGLESKI.

Na ovoj strani ćete naći spisak kurseva koje nudimo. Pročitajte više i prijavite se za kurs koji vas zanima.

Posetite nas između 14h i 21h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499. Naći ćemo najbolji kurs za vas!

Naši programi su ”tailor-made“ odnosno pravljeni su po vašoj meri.  Važno nam je da već u prvom razgovoru saznamo zašto želite da naučite engleski i koliko vremena možete da odvojite. Ako je potrebno, pomoći ćemo vam da odlučite koji kurs je najbolji za vas. Imamo zajednički cilj, da što brže i lakše savladate engleski.

 

Mi verujemo da se jezik brže uči u opuštenoj i veseloj sredini, sa nasmejanim profesorima i đacima. Čak i najteža gramatika nekako postane lakša uz prijatelje. I poneku šalu.

Nemojte nas shvatiti pogrešno, kod nas ćete naučiti sve što treba, od konverzacije i važnih fraza do gramatike. Ali naših 12 godina iskustva naučilo nas je da sve ovo ide lakše i brže uz osmeh, podršku profesora, i toplu atmosferu.

Iz naše škole izaći ćete sa znanjem, ali i par prijatelja više. Na časovima se između đaka stvore neke tajne veze, pa prerastu u prijateljstva.

Ako niste sigurni koji je vaš nivo znanja, dođite na testiranje između 14h i 21h, nije potrebno zakazati. Veći deo testa možete uraditi i ovde na sajtu pod naslovom Proveri znanje. Čekamo vas!

Ako već znate koji je vaš nivo znanja, prijavite se online (dugme ispod) ili na 021 6341 626, 062 788 499, nakon prijave pozvaćemo vas da zakažemo vaš prvi čas.

Želite da osvežite svoje znanje i stalno budete u kontaktu sa engleskim jezikom?

Na našem Youtube kanalu možete da besplatno provežbate engleski. Tamo ćete naći mnoge korisne stvari, od objašnjenja raznoraznih gramatičkih začkoljica kao što su Present Perfect i članovi, do korisnih fraza koje možete uvežbati dok slušate snimak i odmah upotrebiti.

Online nastava preko Youtuba odlično dopunjuje nastavu sa profesorom, ako želite da opet preslušate neka gramatička objašnjenja ili se prisetite fraza, možete se uvek vratiti na naš kanal.

Kliknite OVDE i zapratite naš Youtube kanal.

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke