Kursevi engleskog jezika

Već učite engleski jezik, ali nikako da progovorite? Ili želite da krenete sa učenjem , ali niste sigurni kako? Kursevi engleskog jezika su odličan način da brzo savladate jezik, ali treba izabrati onaj kurs koji vama najviše odgovara.

Znanje engleskog jezika se danas podrazumeva ako tražite posao u stranoj firmi, ali i u većini domaćih kompanija. Ako želite da studirate u inostranstvu biće vam potreban jedan od međunarodnih sertifikata, TOEFL ili IELTS. Međunarodno priznati  Cambridge sertifikati (FCE, CAE) su takođe popularni i većina poslodavaca ih smatra za prednost prilikom zapošljavanja.

Bez obzira da li želite da pohađate opšti kurs engleskog jezika ili da dođete do bržih rezultata uz intenzivni kurs, da li smatrate da je bolje učiti kroz konverzaciju ili želite da jezik nauče vaši mališani, tu smo da vam ponudimo kurs po vašoj meri. Fokus može biti i na pripremama za ispite (FCE, CAE, IELTS, TOEFL), a nastavu možete da pohađate nastavu i individualno ili u paru.

UPIS U TOKU

DOĐITE DA VAS NAUČIMO ENGLESKI, ILI DA VAM POMOGNEMO DA GA SAMI NAUČITE

Na ovoj strani ćete naći više informacija o pojedinačnim kursevima. Izaberite kurs koji vas zanima i prijavite se.

Posetite nas između 14h i 21h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499. Naći ćemo najbolji kurs za vas!

Naši programi su ”tailor -made“ odnosno pravljeni su po vašoj meri. To znači da vam nudimo baš ono što vam je potrebno da biste što brže i lakše savladali engleski jezik. Pored toga, učenje stranih jezika u prijatnoj atmosferi, uz iskusne profesore i odličan nastavni program, može da bude i uživanje.

 

Ako niste sigurni koji je vaš nivo znanja, dođite na testiranje između 14h i 21h, nije potrebno zakazati. Veći deo testa možete uraditi i ovde na sajtu pod naslovom Proveri znanje. Čekamo vas!

Ako već znate koji je vaš nivo znanja, prijavite se online (dugme ispod) ili na 021 6341 626, 062 788 499, nakon prijave pozvaćemo vas da zakažemo vaš prvi čas.

Želite da osvežite svoje znanje i da stalno budete u kontaktu sa engleskim jezikom? Kliknite OVDE i pročitajte nove tekstove naših profesora o engleskoj gramatici. Podsetite se gramatičkih pravila i kada se koje vreme koristi. Naučićete mnogo korisnih stvari, to je sigurno. 🙂

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke