Poluindividualna nastava iz ruskog jezika

Želite da učite ruski jezik, ali vam ne odgovara rad u grupi? Mislite da biste brže napredovali uz individualne časove i želite da pohađate nastavu sa još jednom osobom?

UPIS JE U TOKU! DOĐITE DA VAS NAUČIMO RUSKI!

[button color=““ url=“/kursevi/kurs-ruskog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-ruskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Posetite nas između 12h i 20h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

U ponudi imamo časove u trajanju od 60 i 90 minuta. Dogovaramo se sa vama oko termina, moguće je zakazati čas u bilo koje doba dana, uključujući i vikend. Možemo da radimo sa vama po našem redovnom programu, a moguće je i uključiti termine iz oblasti koja vas interesuje (na primer vezano za vaš posao ili studije).

Nastava obuhvata rad na sve četiri jezičke veštine, na čitanju, pisanju, slušanju i govoru, a najviše pažnje se poklanja govoru, zato što je većini polaznika najpotrebnija pomoć profesora baš kada je komunikacija u pitanju.

Naši individualni programi su u potpunosti ”tailor-made” odnosno prilagođeni vašim potrebama. To znači da pratimo vaš napredak i u dogovoru sa vama unosimo nove sadržaje i aktivnosti u nastavu da bismo vam pomogli da što brže i prirodnije savladate ruski jezik.

Čas 60 min 1.700 dinara
Čas 90 min 2.000 dinara

*Cena je za dve osobe, dakle deli se na dva

[button color=““ url=“/kursevi/kurs-ruskog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-ruskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke