loader image

Priprema za polaganje međunarodnih ispita

Ukoliko želite da radite ili studirate u Nemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj, biće vam potreban jedan od međunarodnih sertifikata.

Priprema za ove ispite je sastavni deo naših kurseva nemačkog jezika. Osnovni program je obogaćen dodatnim materijalom koji obuhvata tip vežbi kakve se pojavljuju na ispitu, a pažnja se posvećuje i individualnim potrebama polaznika.

Ako vam više odgovara nastava jedan na jedan, imamo u ponudi i individualnu pripremu za polaganje međunarodnog ispita po vašem izboru.

UPIS JE U TOKU! DOĐITE DA VAS NAUČIMO NEMAČKI!

Prijavi se
Opis

Posetite nas za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

 

Ako niste sigurni koji je vaš nivo znanja, dođite na testiranje između 16h i 21h, nije potrebno zakazati. Veći deo testa možete uraditi i ovde na sajtu pod naslovom Proveri znanje. Čekamo vas!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

 

 

PRIPREMA ZA TELC

Želite da radite ili studirate u Nemačkoj ili Austriji i potrebna vam je TELC diploma? Planirate da položite ovaj ispit i potreban vam je iskusan profesor da vas pripremi? Niste sigurni kako da savladate sve što je potrebno za TELC ispit?

Na pravom ste mestu! Dođite da vam pomognemo da se pripremite za TELC i položite iz prve!

Priprema obuhvata 20 časova u trajanju od 90 minuta i održava se tri puta nedeljno. Prvi čas je promotivni, a termini su po dogovoru.

Imamo dve vrste priprema za TELC ispit:

  • TELC za medicinske radnike.
  • Opšti TELC

ŠTA ĆETE NAUČITI?

  • Moći ćete  da izađete na TELC i položite ga iz prvog puta.
  • Pored same pripreme  za ispit, savladaćete i veliki broj reči i fraza koje su povezane sa vašim poslom ili studijama.
  • Naučićete da pristupite različitim delovima testa na najbolji način i da maksimalno iskoristite svoje znanje da biste dobili što bolji rezultat.

Prolaznost naših polaznika na TELC ispitima je 98%. Usuđujemo se da garantujemo da ćete i vi položiti TELC iz prvog puta, ako redovno pohađate nastavu i učite kod kuće.

KAKO ĆETE NAUČITI?

  • Interaktivno, kroz razgovor sa ostalim polaznicima i profesorom
  • Stalno pratimo vaš napredak pomoću rezultata na testovima i na kraju kursa bićete potpuno spremni za ispit
  • Kroz moderan program, uz pomoć iskusnih i kreativnih profesora
  • Minimum teorije, maksimum prakse

Dođite kod nas, ne da učite, nego da naučite!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.