Vikend intenzivni kurs nemačkog jezika

Želite da u što kraćem roku poboljšate svoj nemački ili osvežite već postojeće znanje? Radnim danima ste zauzeti i najviše vam odgovara nastava vikendom? Vikend intenzivni kursevi su idealni za vas! Vikend kurs nemačkog jezika u Novom Sadu održava se subotom i nedeljom u prostorijama škole stranih jezika My School. Prvi čas je promotivni, dođite da se družimo i pričamo na nemačkom!

Da bismo vam pomogli da što pre progovorite i usavršite jezik, obogatili smo intenzivni kurs nemačkog dodatnim časovima konverzacije. Nastava se održava subotom i nedeljom u trajanju od tri sata (ukupno šest sati nedeljno). Svakog vikenda jedan sat je u potpunosti posvećen komunikaciji, tako da sve što naučite odmah primenjujete u govoru.

Kurs-nemackog-novi-sad

NIVO TRAJANJE UKUPNO
A1 A1.1 (5 nedelja) + A1.2 (5 nedelja) 10 nedelja
A2 A2.1 (5 nedelja) + A2.2 (5 nedelja) 10 nedelja
B1 B1.1 (6 nedelja) + B1.2 (6 nedelja) 12 nedelja
B2 B2.1 (6 nedelja) + B2.2 (6 nedelja) 12 nedelja

Intenzivni kurs nemačkog jezika je istovremeno i priprema za polaganje međunarodnih ispita (ÖSD i drugi ispiti).

[button color=““ url=“http://myschool.rs/kursevi/kurs-nemackog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-nemackog-jezika/“]Prijavi se[/button]

U toku kursa razvićete sve veštine koje su vam potrebne za vladanje jezikom, govor, slušanje, pisanje i čitanje, ali je fokus uvek na govoru zato što je većini vas najvažnija pomoć profesora baš kada je komunikacija u pitanju.

Šta ćete naučiti?

Nakon završenog kursa nemačkog steći ćete upotrebljiva znanja, moći ćete da koristite jezik u svakodnevnim situacijama (početnici) ili da razgovarate o kompleksnijim temama (napredniji nivoi). Paralelno ćete usavršiti i ostale jezičke veštine: slušanje, pisanje i čitanje.

Već nakon prvog meseca primetićete da mnogo tečnije i sa više samopouzdanja izgovarate nove reči i pravite složenije rečenice.

Naučićete fraze koje su veoma korisne u svakodnevnom životu, na poslu, putovanjima…tako da ćete sledeći put kada vam zatreba nemački biti ponosni koliko znate.

Kurs-nemackog-jezika-novi-sad

Kako ćete učiti?

  • Često u parovima, da biste se maksimalno uključili u nastavu
  • Vreme na času se najviše koristi za komunikaciju
  • Kroz moderan program, uz pomoć iskusnih i kreativnih profesora
  • Sve što teorijski naučite na kursu nemačkog jezika, odmah ćete primeniti u praksi.

Cenovnik

Vrsta kursa Redovna cena Studentski popust Porodični popust
Intenzivni kurs, 5 nedelja 9.900 dinara 8.910 dinara 8.910 dinara
Intenzivni kurs,
6 nedelja
12.200 dinara 10.980 dinara 10.980 dinara

Cena obuhvata:

  • upis na kurs
  • ulazno testiranje
  • pohađanje nastave
  • konsultacije sa profesorom
  • završni test
  • izdavanje sertifikata nakon završenog kursa.

[button color=““ url=“http://myschool.rs/kursevi/kurs-nemackog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-nemackog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke