Online intenzivni kurs nemačkog jezika

Želite da progovorite nemački što pre i maksimalno iskoristite svoje vreme? Ako biste najviše voleli da učite jezik od kuće, a vreme i novac koji ćete uštedeti na prevozu upotrebite za neke druge stvari, online kurs je najbolje rešenje za vas.

Mnogi naši polaznici su nas pitali da li imamo online kurs nemačkog.

 

Ne samo da je ekonomičnije zbog uštede vremena i novca, na ovaj način možete i da se osećate mnogo opuštenije, da usvajate nove reči i fraze dok pijuckate kafu i sedite u svojoj omiljenoj fotelji.

Kako možete da naučite nemački online?

Nastava se drži preko Skypa, ekran se koristi kao tabla. Sve nastavne materijale vam šaljemo u elektronskoj formi, pored udžbenika imate pristup i velikom broju dodatnih tekstova i vežbi.

Grupna nastava se održava 3 puta nedeljno po 2 sata, u malim grupama do 5 polaznika. Grupe su manje da bi profesor mogao svakome od vas da se posveti koliko je potrebno. Prvi čas je promotivni.

Kod individualne nastave tempo je po dogovoru, A1 nivo obuhvata 30 časova, a viši nivoi 34 časa.

NIVO TRAJANJE UKUPNO
A1 A1.1 (5 nedelja) + A1.2 (5 nedelja) 10 nedelja
A2 A2.1 (5 nedelja) + A2.2 (5 nedelja) 10 nedelja
B1 B1.1 (6 nedelja) + B1.2 (6 nedelja) 12 nedelja
B2 B2.1 (6 nedelja) + B2.2 (6 nedelja) 12 nedelja

 

U toku kursa razvićete sve veštine koje su vam potrebne za vladanje jezikom, govor, slušanje, pisanje i čitanje, ali je fokus uvek na govoru zato što je većini vas najvažnija pomoć profesora baš kada je komunikacija u pitanju.

Šta ćete naučiti?

  • Progovorićete nemački i moći ćete da koristite jezik u svakodnevnim situacijama (početnici) ili da razgovarate o kompleksnijim temama (napredniji nivoi). Ceo naš program je organizovan tako da što pre progovorite i da se kroz komunikaciju na času oslobodite da koristite jezik.
  • Naučićete da čitate tekstove na nemačkom i pravilno napišete mejl ili poslovno pismo.
  • Već nakon prvog meseca primetićete da mnogo tečnije i sa više samopouzdanja izgovarate nove reči i pravite složenije rečenice.
  • Naučićete fraze koje su veoma korisne u svakodnevnom životu, na poslu, putovanjima. Sledeći put kada se nađete u pošti, banci, na razgovoru za posao brzo ćete se setiti ovih fraza i moći ćete da kažete na nemačkom ono što želite.

 

Cenovnik

Vrsta kursa Redovna cena Studentski popust Porodični popust
Intenzivni kurs, 5 nedelja 9.900 dinara 8.910 dinara 8.910 dinara
Intenzivni kurs,
6 nedelja
12.200 dinara 10.980 dinara 10.980 dinara
Individualni čas

Paket: 10 časova

1800 dinara

16.200 dinara

Cena obuhvata:

  • upis na kurs
  • ulazno testiranje
  • pohađanje nastave
  • konsultacije sa profesorom
  • završni test
  • izdavanje sertifikata nakon završenog kursa.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke