Opšti kurs nemačkog jezika

Nove grupe

Kurs nemačkog jezika u Novom Sadu održava se dva puta nedeljno u prostorijama škole stranih jezika My School. Prvi čas je promotivni, dođite da se družimo i pričamo na nemačkom!

Šta ćete naučiti?

Već nakon prvog meseca primetićete da mnogo tečnije i sa više samopouzdanja izgovarate nove reči i pravite složenije rečenice.

Nakon završenog kursa nemačkog jezika steći ćete upotrebljiva znanja, moći ćete da koristite jezik u svakodnevnim situacijama (početnici) ili da razgovarate o kompleksnijim temama (napredniji nivoi). Paralelno ćete usavršiti i ostale veštine koje su vam potrebne da biste vladali jezikom: slušanje, pisanje i čitanje.

Naučićete fraze koje su veoma korisne u svakodnevnom životu, na poslu i putovanjima. Sledeći put kada vam zatreba nemački bićete ponosni koliko znate.

 

Kako ćete učiti?

 • Interaktivno, kroz razgovor sa ostalim polaznicima i profesorom
 • Često u parovima, da biste postigli maksimalne rezultate
 • Kroz moderan program, uz pomoć iskusnih i kreativnih profesora
 • Sve što teorijski naučite na kursu nemačkog, odmah ćete primeniti u praksi.
 • Vreme na času se najviše koristi za komunikaciju da biste što pre progovorili jezik

 

Nastava se održava dva puta nedeljno po 90 minuta, radićete u grupi do osam polaznika, a prvi čas je promotivni. Kurs nemačkog jezika je podeljen u celine koje traju tri ili četiri meseca, u zavisnosti od vašeg nivoa znanja. Nakon završetka jedne celine, radite završni test, dobijate sertifikat i ukoliko želite možete odmah nastaviti dalje na narednu celinu.

U toku kursa razvićete sve četiri jezičke veštine, govor, slušanje, pisanje i čitanje, ali je fokus uvek na govoru zato što je većini vas najvažnija pomoć profesora baš kada je komunikacija u pitanju.

Na prvom promotivnom času se dogovaramo oko stalnih termina.

CENOVNIK – OPŠTI KURS NEMAČKOG JEZIKA

Vrsta kursa Redovna cena Studentski popust Porodični popust
Opšti kurs 3.990 dinara 3.650 dinara 3.650 dinara

*cene su na mesečnom nivou, popusti ne mogu da se kombinuju

Cena obuhvata:

 • upis na kurs
 • ulazno testiranje
 • pohađanje nastave
 • konsultacije sa profesorom
 • završni test
 • izdavanje sertifikata nakon završenog kursa

 

Ako niste sigurni koji je vaš nivo znanja, dođite na testiranje između 15.30 i 21h, nije potrebno zakazati. Veći deo testa možete uraditi i ovde na sajtu pod naslovom Proveri znanje. Čekamo vas!

Ako već znate koji je vaš nivo znanja, prijavite se online (dugme ispod) ili na 021 6341 626, 062 788 499, nakon prijave pozvaćemo vas da zakažemo vaš prvi čas.

 

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke