Konverzacijski kurs nemačkog jezika

Da li vam je teško da progovorite nemački, iako ste ga već učili? Imate blokadu kada treba da se snađete u svakodnevnim situacijama?

Napravili smo poseban program za vas koji će vam pomoći da se za nekoliko nedelja oslobodite i koristite nemački na poslu, na fakultetu i u različitim situacijama. Naučićete korisne izraze iz oblasti koje su potrebne za uspeh na poslu ili nastavak školovanja. Ovaj kurs će vam pomoći i ako planirate da živite ili studirate u nekoj od zemalja nemačkog govornog područja, a takođe je izuzetno koristan za sve vas koji planirate da polažete ÖSD ili neki drugi međunarodni ispit.

Što je najvažnije od svega, imaćete priliku da dva puta nedeljno govorite nemački, jer na kursu konverzacije je jedan jedini cilj – pričati što više!

UPIS JE U TOKU! DOĐITE DA VAS NAUČIMO NEMAČKI!

[button color=““ url=“http://myschool.rs/kursevi/kurs-nemackog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-nemackog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Nastava se održava dva puta nedeljno po 90 minuta, a prvi kurs, Konverzacija 1, traje tri meseca. Nakon završene celine radite test i dobijate diplomu. Ukoliko želite, možete odmah nastaviti na narednu celinu, kurs Konverzacija 2, takođe u trajanju od tri meseca.

Ako niste u mogućnosti da pohađate nastavu tri meseca, možete se upisati i na kraće, dakle vaš kurs može trajati mesec dana ili dva meseca. Svaki čas je celina za sebe, tako da ćete moći da pratite nastavu i ravnopravno učestvujete na času. Program je fleksibilan i prilagođen vašim potrebama.

Vrsta kursa Redovna cena Studentski popust Porodični popust
Standardni kurs 3.800 dinara 3.450 dinara 3.450 dinara

*cene su na mesečnom nivou, popusti ne mogu da se kombinuju

Cena obuhvata:

  • upis na kurs
  • ulazno testiranje
  • pohađanje nastave
  • konsultacije sa profesorom
  • završni test
  • izdavanje sertifikata nakon završenog kursa.

[button color=““ url=“http://myschool.rs/kursevi/kurs-nemackog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-nemackog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke