Nemački jezik

Potreban vam je nemački, ali nikako da krenete sa učenjem? Ili ste već učili ovaj jezik, ali vam je teško da progovorite? Kursevi nemačkog jezika koji se održavaju u Školi stranih jezika My School Novi Sad, omogućavaju vam da steknete sve nivoe znanja koji su potrebni za posetu, studijski boravak ili rad u nemačkom govornom području.

Znanje nemačkog jezika je danas veoma poželjno ako tražite posao u stranoj firmi, ali i u mnogim domaćim kompanijama. Ako planirate da  studirate ili radite u Nemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj dobro je da imate završen bar osnovni nivo A1 (za mnoge poslove i smerove su potrebni viši nivoi znanja, B1 ili B2).

Bez obzira da li želite da pohađate opšti kurs nemačkog jezika ili da dođete do bržih rezultata uz intenzivni kurs,  tu smo da vam ponudimo nastavu po vašoj meri. Takođe, fokus može biti na pripremama za ispite ( ÖSD ili neki drugi međunarodni ispit), a nastavu možete da pohađate ne samo u grupama nego i individualno ili u paru.

UPIS U TOKU!

DOĐITE DA VAS NAUČIMO NEMAČKI ILI DA VAM POMOGNEMO DA GA SAMI NAUČITE!

Na našem sajtu ćete naći više INFORMACIJA o pojedinačnim KURSEVIMA nemačkog. Izaberite kurs koji vas zanima i prijavite se.

Posetite nas između 14h i 21h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499. Naći ćemo najbolji kurs za vas!

Naši programi su ”tailor -made“ odnosno pravljeni su po vašoj meri. To znači da vam nudimo baš ono što vam je potrebno da biste što brže i lakše savladali jezik. Pored toga, kurs nemačkog jezika u prijatnoj atmosferi, uz iskusne profesore i odličan nastavni program, može da bude i uživanje.

Ako niste sigurni koji je vaš nivo znanja, dođite na testiranje između 15.30 i 21h, nije potrebno zakazati. Veći deo testa možete uraditi i OVDE na sajtu. Čekamo vas!

Ako već znate koji je vaš nivo znanja, prijavite se online (dugme ispod) ili na 021 6341 626, 062 788 499, nakon prijave pozvaćemo vas da zakažemo prvi čas.

 

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke