Poluindividualna nastava iz mađarskog jezika

Želite da učite mađarski jezik, ali vam ne odgovara rad u grupi? Mislite da biste brže napredovali uz individualne časove i želite da pohađate nastavu sa još jednom osobom?

Individualna nastava u paru vam omogućava da naučite mađarski tempom koji vama najviše odgovara i da zakažete časove u terminu koji je idealan za vas.

UPIS U TOKU!

DOĐITE DA VAS NAUČIMO MAĐARSKI ILI DA VAM POMOGNEMO DA GA SAMI NAUČITE

[button color=““ url=“/kursevi/kurs-madjarskog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-madarskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Posetite nas između 12h i 20h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499. Naći ćemo najbolji kurs za vas!

Šta ćete naučiti?

  • Bićete spremni za intervju u konzulatu, naučićete da pričate na mađarskom o svakodnevnim temama
  • Već nakon prvog meseca primetićete da mnogo tečnije i sa više samopouzdanja izgovarate nove reči
  • Kada vam sledeći put zatreba mađarski jezik, bićete ponosni koliko znate.

Kako ćete učiti?

  • Vreme na času se najviše koristi za komunikaciju
  • Kroz moderan program, uz pomoć iskusnih i kreativnih profesora
  • Sve što teorijski naučite, odmah ćete primeniti u praksi.
  • Tempom koji vama odgovara

U ponudi imamo časove u trajanju od 60 i 90 minuta. Vi birate termine, moguće je zakazati čas u bilo koje doba dana, uključujući i vikend.  Uz naš program ćete naučiti da odgovorite na pitanja koja se najčešće pojavljuju na intervjuu i savladaćete fond reči koji je potreban. To će vam omogućiti i da pripremite potrebnu dokumentaciju, popunite formulare na mađarskom jeziku i razgovarate sa službenicima u konzulatu.

Individualni-casovi-madjarski

Naši individualni programi su u potpunosti ”tailor-made” odnosno pravljeni su po vašoj meri. To znači da pratimo vaš napredak i u dogovoru sa vama unosimo nove sadržaje i aktivnosti u nastavu da bismo vam pomogli da što brže savladate mađarski jezik i pripremite se za intervju.

Vrsta kursa 1 ČAS
Čas 90 min 2.000 dinara
Čas 60 min 1.700 dinara

 *Cena je za dve osobe, dakle deli se na dva 

[button color=““ url=“/kursevi/kurs-madjarskog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-madarskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke