Mađarski jezik

Pripremni kurs za dobijanje mađarskog državljanstva

Ispunjavate sve uslove za dobijanje mađarskog državljanstva? Jedina prepreka je jezik? Upis na kurs mađarskog jezika u Novom Sadu je u toku. Nastava se održava u prostorijama škole stranih jezika My School. Prvi čas je promotivni, dođite da se družimo i pričamo na mađarskom!

Mi smo tu da vam pomognemo da se u što kraćem roku pripremite za intervju u mađarskom konzulatu. Naučićete da odgovorite na pitanja koja se najčešće pojavljuju na intervjuu, a uz naš program savladaćete i fond reči predviđen za srednji nivo znanja (potreban na intervjuu). Kurs mađarskog jezika će vam omogućiti i da funkcionišete u svakodnevnim situacijama, kao što su popunjavanje formulara na mađarskom ili zakazivanje razgovora u konzulatu.

Bez obzira da li ste potpuni početnik ili imate predznanje, da li želite da radite u grupi ili individualno, mi smo tu da vam ponudimo kurs mađarskog po vašoj meri. Takođe, možemo za vas da organizujemo i individualnu nastavu za dve osobe kao i online nastavu preko Skypa.

Kurs-mađarskog-jezika-novi-sad

Ako niste sigurni šta je potrebno za dobijanje mađarskog državljanstva, pogledajte na kraju ove strane

MAĐARSKI JEZIK – MY SCHOOL

UPIS U TOKU!

DOĐITE DA VAS NAUČIMO MAĐARSKI, ILI DA VAM POMOGNEMO DA GA SAMI NAUČITE

[button color=““ url=“/kursevi/kurs-madjarskog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-madarskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Posetite nas između 12h i 21h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

Naši programi su ”tailor-made” odnosno pravljeni su po vašoj meri. To znači da pratimo vaš napredak i u dogovoru sa vama unosimo nove sadržaje i aktivnosti u nastavu da bismo vam pomogli da što brže savladate mađarski jezik i pripremite se za intervju.

Na ovoj strani ćete naći više INFORMACIJA o pojedinačnim KURSEVIMA. Izaberite kurs mađarskog jezika koji vas zanima i prijavite se.

Kurs-mađarskog jezika-novi-sad

Verujemo da ste se već raspitali šta je potrebno za dobijanje mađarskog državljanstva, ali evo da vas još jednom podsetimo.

Uslovi za dobijanje mađarskog državljanstva:
1. Dokaz da su vaši preci rođeni na teritoriji tadašnje Mađarske do 1921. godine. Uslove ispunjavaju i oni kojima su preci rođeni u Bačkoj od 1941. do 1945. godine, kada je prilikom podele Jugoslavije ona pripala tadašnjoj Mađarskoj.
2. Srednji nivo znanja mađarskog jezika.

[button color=““ url=“/kursevi/kurs-madjarskog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-madarskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

 

Utisci polaznika

[testimonials_slider ids=“1759″]

 

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke