Mađarski jezik

Pripremni kurs za dobijanje mađarskog državljanstva

Ispunjavate sve uslove za dobijanje mađarskog državljanstva? Jedina prepreka je jezik? Upis na kurs mađarskog jezika u Novom Sadu je u toku. Nastava se održava u prostorijama škole stranih jezika My School. Prvi čas je promotivni, dođite da se družimo i pričamo na mađarskom!

Mi smo tu da vam pomognemo da se u što kraćem roku pripremite za intervju u mađarskom konzulatu. Naučićete da odgovorite na pitanja koja se najčešće pojavljuju na intervjuu, a uz naš program savladaćete i fond reči predviđen za srednji nivo znanja (potreban na intervjuu). Kurs mađarskog jezika će vam omogućiti i da funkcionišete u svakodnevnim situacijama, kao što su popunjavanje formulara na mađarskom ili zakazivanje razgovora u konzulatu.

Bez obzira da li ste potpuni početnik ili imate predznanje, da li želite da radite u grupi ili individualno, mi smo tu da vam ponudimo kurs mađarskog po vašoj meri. Takođe, možemo za vas da organizujemo i individualnu nastavu za dve osobe kao i online nastavu preko Skypa.

Ako niste sigurni šta je potrebno za dobijanje mađarskog državljanstva, pogledajte na kraju ove strane

MAĐARSKI JEZIK – MY SCHOOL

UPIS U TOKU!

DOĐITE DA VAS NAUČIMO MAĐARSKI, ILI DA VAM POMOGNEMO DA GA SAMI NAUČITE

 

 

Posetite nas između 14h i 21h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

Naši programi su ”tailor-made” odnosno pravljeni su po vašoj meri. To znači da pratimo vaš napredak i u dogovoru sa vama unosimo nove sadržaje i aktivnosti u nastavu da bismo vam pomogli da što brže savladate mađarski jezik i pripremite se za intervju.

Na ovoj strani ćete naći više INFORMACIJA o pojedinačnim KURSEVIMA. Izaberite kurs mađarskog jezika koji vas zanima i prijavite se.

 

Verujemo da ste se već raspitali šta je potrebno za dobijanje mađarskog državljanstva, ali evo da vas još jednom podsetimo.

Uslovi za dobijanje mađarskog državljanstva:
1. Dokaz da su vaši preci rođeni na teritoriji tadašnje Mađarske do 1921. godine. Uslove ispunjavaju i oni kojima su preci rođeni u Bačkoj od 1941. do 1945. godine, kada je prilikom podele Jugoslavije ona pripala tadašnjoj Mađarskoj.
2. Srednji nivo znanja mađarskog jezika.

 

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

 

 

Podelite stranicu sa prijateljimaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke