Osnovni kurs italijanskog jezika

Šta ćete naučiti?

Nakon završenog kursa steći ćete upotrebljiva znanja, moći ćete da koristite italijanski u svakodnevnim situacijama (početnici) ili da razgovarate o kompleksnijim temama (napredniji nivoi). Paralelno ćete usavršiti i ostale jezičke veštine: slušanje, pisanje i čitanje.

Već nakon prvog meseca primetićete da mnogo tečnije i sa više samopouzdanja izgovarate nove reči (početnici) i pravite složenije rečenice (napredniji nivoi).

Naučićete fraze koje su veoma korisne u svakodnevnom životu, na poslu, putovanjima…tako da ćete sledeći put kada vam zatreba italijanski biti ponosni koliko znate.

[button color=““ url=“/kursevi/kurs-italijanskog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-italijanskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Kako ćete učiti?

  • Često u parovima, da biste se maksimalno uključili u nastavu
  • Vreme na času se najviše koristi za komunikaciju
  • Kroz moderan program, uz pomoć iskusnih i kreativnih profesora
  • Sve što teorijski naučite, odmah ćete primeniti u praksi.

Nastava se održava dva puta nedeljno po 90 minuta, radi se u grupi do osam polaznika, a prvi čas je promotivni. Nastava je podeljena u celine koje traju tri ili četiri meseca, u zavisnosti od vašeg nivoa znanja (jedan nivo obuhvata dve celine). Nakon završetka jedne celine, radite završni test, dobijate diplomu i ukoliko želite možete odmah nastaviti dalje na narednu celinu. Dosta se radi u parovima zato što se vi na taj način maksimalno uključujete u nastavu, a vreme na času se najviše koristi za komunikaciju.

Nastava obuhvata rad na sve četiri jezičke veštine, govoru, slušanju, pisanju i čitanju, ali je fokus uvek na govoru zato što je većini polaznika najvažnija pomoć profesora baš kada je komunikacija u pitanju. Časovi su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, uz osnovni cilj da što pre progovorite italijanski jezik.

Na prvom promotivnom času se dogovaramo oko stalnih termina.

Redovna cena 3.900 dinara
Studentski ili porodični popust 3.550 dinara

*cene su na mesečnom nivou, popusti ne mogu da se kombinuju

Cena obuhvata:

  • upis na kurs
  • ulazno testiranje
  • pohađanje nastave
  • konsultacije sa profesorom
  • završni test
  • izdavanje sertifikata nakon završenog kursa.

[button color=““ url=“/kursevi/kurs-italijanskog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-italijanskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke