Poluindividualna nastava iz francuskog jezika

Želite da učite francuski, ali vam ne odgovara rad u grupi? Mislite da biste brže napredovali uz individualne časove i poznajete nekoga ko bi želeo da uči francuski sa vama? Individualna nastava za dve osobe je idealno rešenje za vas!

UPIS U TOKU!

DOĐITE DA VAS NAUČIMO FRANCUSKI ILI DA VAM POMOGNEMO DA GA SAMI NAUČITE

[button color=““ url=“/kursevi/kurs-francuskog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-francuskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Posetite nas između 12h i 20h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499.

U ponudi imamo časove u trajanju od 60 i 90 minuta. Dogovaramo se sa vama oko termina, moguće je zakazati čas u bilo koje doba dana, uključujući i vikend. Možemo da radimo sa vama po našem redovnom programu, a moguće je i uključiti termine iz oblasti koja vas interesuje (na primer vezano za vaš posao ili studije).

U toku kursa savladaćete sve jezičke veštine, čitanje, pisanje, slušanje i govor, a najviše pažnje poklanjamo govoru, zato što je većini vas najvažnija pomoć profesora baš kada je komunikacija u pitanju.

Naši individualni programi su u potpunosti ”tailor-made” odnosno po vašoj meri. To znači da pratimo vaš napredak i u dogovoru sa vama unosimo nove sadržaje i aktivnosti u nastavu da bismo vam pomogli da što brže i prirodnije savladate francuski jezik.

Čas 60 min 1.700 dinara
Čas 90 min 2.000 dinara

*Cena je za dve osobe, dakle deli se na dva

[button color=““ url=“/kursevi/kurs-francuskog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-francuskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke