Francuski jezik

Želite da krenete sa učenjem francuskog jezika, ali niste sigurni koji način je najbolji za vas? Već ste učili francuski, ali nikako da progovorite?

UPIS U TOKU!

DOĐITE DA VAS NAUČIMO FRANCUSKI ILI DA VAM POMOGNEMO DA GA SAMI NAUČITE

[button color=““ url=“/kursevi/kurs-francuskog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-francuskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Posetite nas između 12h i 20h za više informacija ili nas pozovite na 021 6341 626, 062 788 499. Naći ćemo najbolji kurs za vas!

Naši programi su ”tailor-made” odnosno prilagođeni vašim potrebama. To znači da pratimo vaš napredak i u dogovoru sa vama unosimo nove sadržaje i aktivnosti u nastavu da bismo vam pomogli da što brže i prirodnije savladate francuski jezik.

Francuski jezik govori 77 miliona ljudi  kao prvi jezik i 52 miliona kao drugi jezik, pa je s ukupno 129 miliona frankofona  po brojnosti govornika francuski jezik deseti na svetu. Ovaj jezik pripada porodici romanskih jezika i prvenstveno se koristi u Francuskoj, Belgiji, Luksemburgu, Monaku, Švajcarskoj i Kanadi, kao i u bivšim francuskim i belgijskim kolonijama.

Na ovoj strani naći ćete sve kurseve francuskog koje imamo u ponudi. Izaberite kurs koji vas zanima i prijavite se.

Ako niste sigurni koji je vaš nivo znanja, dođite na testiranje između 12h i 20h, nije potrebno zakazati. Čekamo vas!

[button color=““ url=“/kursevi/kurs-francuskog-jezika-novi-sad/online-prijava-za-kurs-francuskog-jezika/“]Prijavi se[/button]

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem KONTAKT forme ili nas pozovite  na 021 6341 626 ili 062 788 499.

Оставите одговор

Kontaktirajte nas

 

Potvrdite podatke